reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Mnie dziś niespodziewanie odwiedzili rodzice dlatego mnie nie było :-) Spędział z nimi bardzo fajny dzień :-)

Co do zabezpieczeń, to nigdy nie brałam tabletek ani tam innych wynalazków, tylko gumki. Mojemu m też to nie przeszkadza więc jest ok :-)

reklama
Adka śpi od 20 stej, podjadła trochę zobaczymy ile pośpi. Byłyśmy dziś długo na dworku, praktycznie cały dzień, bo na ogródku przed moim mieszkaniem :-)

Hej ja znów z wieczora bylismy na długim spacerku a teraz mały nie chce spac i płacze a tak bym juz odpoczeła Niko juz spi moze Mikołaj tez zaraz zasnie .
Patrycja witaj .

Witam :-)
Nie pisałam kilka dni, bo jakoś czasu brak, ale czytałam na bieżąco. Lenka jest w dzień nawet grzeczna, ale od dwóch dni ok. 19 coś dziwnego się z nią dzieje, zaczyna tak dziwnie płakać- robi takie straszne minki wtedy i nie możemy jej niczym uspokoić, ani jeść, ani ręce...nic! Tak po ok. godziny płakania z wielkim trudem zasypia, pokima tak z pół godz. i wtedy się budzi i dopiero zjada i zasypia na noc. Teraz właśnie zasnęła.
Byłam dziś wkońcu u gin, powiedziała, że wkońcu zabierzemy się za moją nadrzerkę, przed ciążą nie chciałam, bo jak już się zdecydowaliśmy na drugie dzidzi, to chcieliśmy "działać" od razu a po leczeniu trzeba było odczekać pół roku. I teraz nadszedł ten czas na leczenie. Mam pytanko, czy któraś z Was miała elektrokoagulację (wypalankę)? Mam się zgłosić nanten zabieg 3-4 dni po miesiączce i trochę się boję, bo nie wiem jak to wygląda. Co do zabezpieczenia to rozmawiałam z nią (moją gin) o wkładce i tabletkach, ona na dłuższy czas poleca wkładkę (ja nie wiem czy jeszcze wogóle będę chciała mieć więcej dzieci). Rozmawiałam z moim M i on oczywiście decyzję pozostawia mi, ale nie ukrywał że chyba by wolał tabl. bo mówi że jakoś by mu dziwnie było, że ja tyle czasu coś "tam" noszę. Trochę dziwne ma podejście, ale cóż to tylko facet;-)
Brykam do wyrka

Nika nie chce cie straszyc ale wypalanka podobno baaaardzo boli.
Ja mialam zamrazana prawie wogole nic nie boli,czujesz tylko taki chlod noi jak tam grzebie to takie dziwne uczucie:baffled:
Zakas sexu 6tyg(ja tyle mialam_)
Ja placilam jakies 4,5roku temu 250zl ale co miasto to inne ceny.
Zrobisz jak uwazasz ale ja bym wolala metode zamrazania.
https://www.babyboom.pl/forum/troche-intymnosci-f15/zamrazanie-nadzerki-23088/ to jest link poczytaj sobie o zamrazaniu;-)

A moj smyk jeszcze nie spi tylko marudzi:baffled:zasnie za jakas godzinke

No to pięknie:-(, dzięki za linka- zaraz poczytam. Moja gin tego chyba nie robi, w razie czego będę musiała poszukać gdzie indziej.

Mnie tez czeka wypalanie nadżerki:-( U Nas robią to pod narkozą i wybieram wypalanie bo po zamrażaniu podobno może powrócić, tzn kumpeli powróciło ale nie znam sie na tym jeszcze nic nie czytałam więc jestem zielona:-(

reklama
Mój lekarz na początku ciązy tez powiedział że po porodzie będę musiala coś zrobić z nadżerką ale jeszcze nie byłam może w przyszłym tyg pójdę nie mogę się zebrać i iść .
Mikołaj śpi na moich kolanach na poduszkach muszę go przełożyc do łóżeczka nareszcie wyciągne się na wyrku miłej nocy papa.

Do góry