reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

nie powiem wczoraj miałam ochotę :-D ale jak mąż był w pracy:-( wiec nie było 3 razu z rzędu bo mi ochota odeszła:-(

A i u nas też tylko gumki także sara nie jestes sama!!
madzik ja czesto mam ochote jak m jest w pracy:-D:-D:-D buuuuuu.
pozniej czasami mi odchodzi ochota bo zmeczona jestem:baffled:.

u nas tez narazie tylko gumki wrrrrrrrrr:-:)wściekła/y:

reklama
Ja od 2 dni mam jakiegoś doła. Mały daje mi w kość, jestem niewyspana, z pracy ciągle o coś dzwonią, poza tym jakieś choróbsko mi się przyplątało - katar mi się z nosa leje i głowa mnie boli, w domu bałagan jak nie wiem co (nienawidzę bałaganu), nieodkurzane od 2 tygodni.
Teraz próbuję zjeść śniadanie, telefon dzwoni, ale go nie odbieram. Jak zjem to spróbuję wyjść na spacer, może mały zaśnie...
Jak mi to wszystko przejdzie to popisze trochę co u nas..:baffled:

hej dziewczyny ja tez zostałam mamuśka w marcu tego roku moj brzdąc ma na imie Nadia ur sie 29 marca w 41 tyg ważyła 3910 i miała 54cmteraz mam juz 5645i 62cm:-)

Witaj Patrycja
Moja córcia też ma na imię Nadia:-) a ur sie 5 marca w 39tyg z waga 3600 i 56cm. Teraz waży ok 5500kg (dziś sie dowiem ile dokładnie) a ubranka nosi na 68cm (nie mierzyli mi jej jeszcze)

witam:-)

wpadłam do Was tylko nachwilke pochwalić się żę mój synek wczoraj zaczął się obkręcać z brzuszka na plecy:tak: ale jestem z Niego dumna:-) i tak mu się spodobało że co sie obkręcił to głośny śmiech było słychac jak byłam w kuchni czy łazience, ale sobie zabawe wymyslił i mamusia musiała przychodzić i znowu go na brzuszek, a On znowu chyc na plecki i śmiech:-D

pozdrawiam i przepraszam że Was nie doczytałam:-(ale czasu troche brak i do tego szukam piaskownicy dla synka z pokrywą i nie wiem co na obiad bo nam zmieniają gaz i mamy zakaz używania przez 3 tygodnie i moge tylko jeden palnik używać i to do tego skręcony na minimum:-(

Witaj Patrycja
Moja córcia też ma na imię Nadia:biggrin2: a ur sie 5 marca w 39tyg z waga 3600 i 56cm. Teraz waży ok 5500kg (dziś sie dowiem ile dokładnie) a ubranka nosi na 68cm (nie mierzyli mi jej jeszcze)

Witam Kitki i jak tam po wizycie u lekarza my też byłysmy wczoraj pani doktór stwierdziła ze mala zachowuje sie jak 3 miesieczne dziecko a nie jak na 7 tygodniowe jestesmy po szczepieniu i jes wszystko ok pozdrawiam

Wszystkie pewnie wywedrowaly na spacer z maluchami a ja siedze w chacie bo deszcze pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Bylismy na dworku od 11 do 14 i tez w miedzy czasaie padalo akurat maly spal to wstawilam wozek do kuchni.
Dobija mnie ta pogoda:angry:.
Podobno jutro ma byc ladnie-ciekawe!!!!

Dziewczyny tu sa takie pustki ze ja chyba zmienia forum:-D
Tez bylam na spacerku na 2h ale musialam wracac no bo do kibla:baffled:
I dalam kolejna serie fotek z Juli do wywolania u fotografa-normalnie juz 2 album zaczynamy:-D

Witam Kitki i jak tam po wizycie u lekarza my też byłysmy wczoraj pani doktór stwierdziła ze mala zachowuje sie jak 3 miesieczne dziecko a nie jak na 7 tygodniowe jestesmy po szczepieniu i jes wszystko ok pozdrawiam

My dzis tez mielismy szczepienie, Nadia waży 5920, a ja na oko myslałam ze 5500;-)

reklama
Do góry