reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

eve ciesz sie ze jeszcze nie masz ja chce jak nadluzej nie miec....karmie piersia nadal chociaz na nocdokarmiam malego.... po pierwszym porodzie przy karmieniu piersia dostalam okres w 5 miesiacu karmionka...mam nadzieje ze i tym razem tak bedzie....
okres po porodzie dla mnie to masakra byla po krwotoku przy pierwszej cc....schize mialam ze sie wykrwawie...mam nadzieje ze teraz bede miala mniej obfity...

zab mi tak naiwania ze szok...8 semka mi sie ulamala maskara...wizja wizyty u stomatologa jakos nie napala mnie optymizmem...

reklama
W takim razie narazie się cieszę :-) Mam tylko nadzieję, że @ nie nadejdzie w czerwcu bo 13 go idę na wesele a potem 19 -go jadę nad morze :-)

Tak sobie oglądałam przed chwilką nasz watek o fotkach teścików , USG i brzucholków i taki sentyment mnie ogarnął :tak:

Witam dopiero teraz mogłam zajrzeć co u was słychać bo nie było mnie przez cały dzionek . Super temat podjełyście spirala itd ja @ po Niko dostalam też po 6 msc i też karmiłam piersią teraz mam nadzieję że nie będzie za szybko.
Zastanawiałam się nad zabezpieczeniem ale myślałam że muszę mieć @ żeby założyć spiralke , tabletki brałam długo i nie chcę już ich brać , a może plastry anty czy któraś z was brała .
HURA wczoraj było :-D:-D:-D:-D ale nie za bardzo fajnie jejku jak ja nie nawidzę gumek i dzis byłam w aptece i ten żel Fe...... coś tam faktycznie 10 zł kosztuje mam nadzieję że będzie ok a żel Dureks zielony jest miętowy :-):-):-)
Miłej nocy i spokojnych snów.

hej dziewczyny ja tez zostałam mamuśka w marcu tego roku moj brzdąc ma na imie Nadia ur sie 29 marca w 41 tyg ważyła 3910 i miała 54cmteraz mam juz 5645i 62cm:-)

Kolejna Nadia (jak powiem mojej chrzestnej - też Nadii, to mi chyba nie uwierzy, że to imię stało się tak modne :-) ) Witaj Paatrycja :-)

Witaj Patrycja!!!!

Ale pustki!!!
Wstalismy o 8 z malym,przebralam go i znow zasnal w lozeczku przy dzwiekach karuzelki a ja siedze i ledwo zyje.
Jest chyba slabe cisnienie na maxa bo glowa mi peka i czuje sie okropnie:baffled:a i zimno jest jak cholera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

oooo wlasnie sie obudzil:-D:-D:-D

Ja tez jakos nie mam weny do pisania od wczoraj zwlaszcza ze przez 1 dobe zuzylam 12 podpasek Always Night:baffled:A dzis jak wstaje do pozycji pionowej to mi si w glowie kreci.Dobrze ze barszcz czerwony gotuje na obiad to moze mi krew obwodowa sie wzmocni.
Ale @ bez dziwnych elementow na szczescie-zero skrzepow,jakichs innych rzeczy itp,tyle ze duzo.
No patrzcie,a u nas tylko gumki-tez nie lubie,maz tez srednio ale ja narazie nie chce brac zadnych tabletek poki karmie.Do spirali i wkladek nie jestem przekonana,tez myslalam o plastrach-czy one wchlaniaja sie tak ze oszczedzaja watrobe?Bo ile lat mozna brac antytabsy!
Patrycja witaj:-)
Malo dziewczyn pisze bo sie lato zrobi,potem wyjazdy urlopowe,potem powroty do roboty i tak nas tu garstka zostanie.

reklama
Do góry