reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Kurcze, ja mimo, że ściągam pokarm 2 razy na dzień i juz malutka bo koło 100 ml to nie miałam jeszcze okresu, trochę mnie to martwi szczególnie, że nawet karmiące piersią już miały :baffled:

Eve - bo u kazdego jest inaczej, nie martw sie tylko sie ciesz;-) bo @ po porodzie to nic fajnego. Niby mówili ze po porodzie przechodza bóle brzucha itp. a u mnie d...pa:baffled: brzuch boli ze ledwo zyje, no-spa nie pomaga, pewnie ketonal by pomógł ale na razie nie chce go brac. Do tego @ jest obfity. Ech mówie Ci same atrakcje:baffled:

reklama
Sara moj sie strasznie slini jak czasami mu nie zaloze sliniaka to cala bluzke ma mokra.
Eve ty sie ciesz ze jeszcze nie mialas @ ja juz mialam 2 nic przyjemnego.Strasznie obwita ta druga byla i dluuuuuga:baffled:

Pytanie do kobiet co miały kiedyś wkładkę wewnątrzmaciczną.
Wczoraj byłam założyć taką wkładkę .
Czy sobie chwalicie jak się czułyście czy przeszkadzało coś to w sferze imtymnej?

Ja narazie mam plamienia ale gin mówił że nie mam się martwić że tak może pierwsze dni być.
pożyjemy zobaczymy :-):-):-)

Mamusia chodzi ci o spirale tak?
Ja tez bym chciala,tylko nie wiem jeszcze jaka.
Czytalam ze Mirena jest dobra bo nie powoduje stanow zapalnych.
Ale koszt to 670zl za wkladke + zalozenie okolo 1500zl,laska na watku o "Troche intymnosci"o tym mi napisala.
Ze wzgledu ze nie przebywam w PL na NFZ mi tego nie zaloza,mam karte UE ale z niej moge kozystac w naglych przypadkach

ja juz dosc dawno nie karmie a miesiaczki jeszcze nie dostalam ( od 2 tygodni biore tabletki wiec moze juz nie dlugo dostane) wczesniej myslalam nad spirala ale moja siostra mialaa i mowila mi ze ja caly czas uwierala i czula sie nieswojo wiec zrezygnowalam. wiem ze sa jeszcze zastrzyki ktore bierze sie co jakis czas.. zastanawiam sie jeszcze nad nimi.. ale poki co to biore tabletki ;)

Ja też jadę na tabletkach (azalia), zastanawiałam się długo nad wkładką, ale właśnie ze względu, że "coś może uwierać" zrezygnowałam. Jednak jest to metoda na dłużej, a tabletki w każdej chwili można odstawić

i chciałam powiedzieć, że dziś cały dzień was czytam, jednak Mała spała mi na rękach (każde przekładanie z rąk kończyło się przebudzeniem i płaczem :no:) więc pisać nie mogłam, ale trochę sobie nadrobiłam :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Mamusia chodzi ci o spirale tak?
Ja tez bym chciala,tylko nie wiem jeszcze jaka.
Czytalam ze Mirena jest dobra bo nie powoduje stanow zapalnych.
Ale koszt to 670zl za wkladke + zalozenie okolo 1500zl,laska na watku o "Troche intymnosci"o tym mi napisala.
Ze wzgledu ze nie przebywam w PL na NFZ mi tego nie zaloza,mam karte UE ale z niej moge kozystac w naglych przypadkach

Moj gin tez mi proponował Mirene - wkładka 700zł + założenie 600zł podobno miesiaczki przy niej sa krotszei mniej bolesne:confused:

reklama
Do góry