KasiulkaW
Entuzjast(k)a
Dzięki dziewczyny sama jestem w ogromnym szoku fakt że przy diecie cukrzycowej przytyłam tylko 12 kg ale po Nikusiu mi jeszcze zostało tak więc jeszcze 10 kg i będę wyglądać jak przed Niko. Muszę wam powiedzieć że jestem strasznie zła kazałam mężowi zarejestrować Mikołaja do kardiologa bo ma szmery na serduszku i po miesiącu kazali mi iść na usg na sprawdzenie i wiecie na kiedy mam tarmin na 27 lipca normalnie szok aż się mojemu oberwało bo kazałam mu iść już 2 tyg temu .Ale to jeszcze nic zadzwoniłam tam i okazuje się że pani doktor przyjmuje też prywatnie nie wiem jeszcze ile kosztuje wizyta ale jest to paranoja za kase to szybciej a na fudnusz to za 2msc i za co my płacimy te składki koszmar jakiś.
Ja nie byłam jeszcze u gin nawet się jeszcze nie zapisałam a moja blizna po nacięciu bardzo się rozeszła i wygląda brzydko i czasami jakźle usiąde to jak by mi się rozchodziła takie mam uczucie, poprostu lekarz skopał totalnie mi szycie i takie są efekty a po Nikodemie nie ma śladu po cięciu.
Ja nie byłam jeszcze u gin nawet się jeszcze nie zapisałam a moja blizna po nacięciu bardzo się rozeszła i wygląda brzydko i czasami jakźle usiąde to jak by mi się rozchodziła takie mam uczucie, poprostu lekarz skopał totalnie mi szycie i takie są efekty a po Nikodemie nie ma śladu po cięciu.