Eh dziewczyny, ile ja bym dala ,zeby mi wolniej kilogramy spadaly... Ja jeszcze tylko 1,5 kg na plusie, czyli powrót do mojej anorektycznej sylwetki murowany:-(Ale skóra na brzuchu juz nie ta... Niby mam juz plaski brzuch, ale cialo w dotyku ejst inne
Krocze wygojone i nic nie boli, w srode ide na kontrole do gina. Obejrzalam sie ostatnio lusterkiem - o matko, jednak duzo inaczej tam to teraz wygląda
Ja mam problem z nietrzymaniem moczu
Jak bylam chora to przy kichaniu popuszczalam. Cwicze teraz miesnie Kegla, mam nadzieje, ze pomoze. Ma ktoras podobnie? Dodatkowo czesto czuje parcie na mocz, normalnie prawie tak jak w ciąży
ehh, kiedy to wszystko wroci do normy
Ja sciagam ok. 600-700 ml na dobe mleczka, ale zaczyna byc malo dla Tadka, ktory nam się rozzarł przez ostatnie dni (i dobrze!). Chyba na noc bedzie jeden posiłek z mieszanki.
Dzewczynym, a wam nie przeszkadza to kapiące mleko w trakcie seksu? Pomijam, ze ja w ogole nie czuje jakiejs ochoty (moze to z niedospania i zmeczenia, bo od 6 tygodni spię nocami systemem 3h + 3 h), alejeszcze to mleko to mnie odrzuca. Jesli juz, to tylko w staniku by wchodzilo w gre
w ogole nie lubie teraz czuc dotyku na piersiach, a juz szczególnie na brodawkach (choc poranionych w ogole nie mialam, ale jakies takie nadwrazliwe sa).