malineczka ja nie pomoge bo ja rodzilam cc i oporow nie mialam.
Dziewczyne opisze wam jak mnie gin oszukal.
chodzilam do niego bo mnie bolalo cos w srodku-moze od poczatku.
Poszlam najpierw do jednego gina mialam 17lat pyata sie o co chodzi mowie ze cos mnie w srodku boli ale jajniki to raczej nie sa tylko cos innego.
Kazal mi sie rozebrac
ja oczywiscie wystraszona bo pierwszy raz u gina.
Wczodze na fotel on mi tam paluchy pcha i pyta sie a "pani dziewica??"mowie ze tak a on
"wlasnie zauwazylem ze ciasna bo jak by pani nie byla dziwica to bym wlozyl dwa palce a takto tylko jeden"
Przepisal mi ketanol i nos-pe
Dal skierowanie na USG poszlam sie zapisac i mialam za miesiac,robil ten sam lekarz
Po USG stwierdzila ze mam macice odchylona do tylu i mam nadal brac ketanol i nospe,wypisal recepte.
Ale cos mi nie pasowalo bo ketanol to mocny srodek przeciwbolowy i szkodzacy bardzo na serce.
Za namowa mojej mamy i meza poszlam do drugiego lekarza,ten mial USG na miejscu mowi ze macica przesunieta w bok
jeden gada co innego i drugi co inneg,ale po pierwszym porodzie powinno byc dobrze.
Przepisal mi jakies czopki i tabsy,bylo ok.Dobrze sie czulam itp.nawt mniej bolalo,tylko jak przestalam brac to znow zaczelo bolec.
Poszlam do niego zeby mnie zbadal bo mowie ze mnie gorzej boli a on mowi ze macica odchylona ku tylowi-
mozliwe ze macica sie tak przemieszcza????
I mowi ze mam ogromna nadzerke i on to tylko prywatnie moze zrobic ja mowie ze ok,tylko ile bedzie to kosztowalo??? on powiedzial ze 50zl.I sie zgodzilam.
Umowilam sie na konkretny dzien i godzine.
Pojechalismy z m.
Weszlam zabieg trwal moze 15min moze krocej troche bolalo ale bardziej bylo zimno.
Po wszystkim daje mu kase on do mnie "co mi tu dajesz 50zl za taka usluge"????!!!!
No to mu mowie ze jak bylam panstwowo u niego to powiedzial ze 50zl.
a ten z morda do mnie ze 50zl to wizyta a za wszystko to 250zl
.
Pytam sie czemu mi od razu nie powiedzial a ten ze zapomnial
Wsciekla wyszlam i wolam m i mowie mu o tym,ten pojechal do bankomatu i wyciagnal kase i dal mi.
Zanioslam ja temu baranowi i powiedzialam zeby wiecej ludzi w balona nie robil.
Dlugo nie uplynelo-oszukal moja kolezanke w ten sam sposob,a potem nastepna probowal nabic w butelke.
Dodam ze wiecej u niego nie bylam.
teraz jak jestem w Polsce ide prywatnie do bardzo fajnego doktorka i bardzo niskiego-:-)
:-)
sa tacy lekarze i nic na to nie poradzimy.