reklama
Hej dziewczynki, ja wpadam tylko na chwilkę,powiedzieć, że u nas wszystko dobrze. Dzisiaj miałam odwiedzinki. Było super
Teraz nadrobiłam ten wątek i zaraz idę czytać inne wątki. Fajnie, ze mamusia już urodziła
Jejku juz MARZEC
Teraz nadrobiłam ten wątek i zaraz idę czytać inne wątki. Fajnie, ze mamusia już urodziła
Jejku juz MARZEC
emil_e30
Fanka BB :)
już wszystko naszykowane
torba spakowana, baterie do aparatu naładowane, tel też, tylko jeszcze szlafrok i kosmetyczka
i już trzy razy kibelek odwiedziłam
teraz tylko czekać..hehe będzie numer jak się jeszcze przeterminuję i kwietniówką bedę
torba spakowana, baterie do aparatu naładowane, tel też, tylko jeszcze szlafrok i kosmetyczka
i już trzy razy kibelek odwiedziłam
teraz tylko czekać..hehe będzie numer jak się jeszcze przeterminuję i kwietniówką bedę
Agusia1987
Entuzjast(k)a
emil_e mi wszyscy mówią że ja na dniach urodzę, już mam takie skurcze nieregularne (he he szczerze to nie wiem czy to są skurczę, ale tak mi się wydaje ) a numer by był jakbym dopiero w kwietniu urodziła
emil_e30
no właśnie..więc ja się nie napalam zbytnio ale lekarz powiedział że daje mi tydzień i do 6 mam urodzić.. bo już mam skurcze nieregularne i rozwarcie... mój M powiedział że jak wróci to mi to rozwarcie powiększy i w ciągu godziny urodzę cwaniaczek...
madzik_
widze że ciekawe tematy poruszacie no zobaczymy która następna poleci;-)
Ja dalej przeżywam swoją traumę, po kilku godzinach leżenia trochę opuchlizny zeszło i teraz znowu masakra.. nie widać mi wcale kostek na nogach a palce u stóp to mam takie wielkie że masakraa... właśnie chłodzę je na zimnych płytkach
my z mężem własnie po kolacji a teraz idziemy poleżeć bo jak można tak chodzić??
no ciekawa jestem czy 1 marca coś się urodziło albo urodzi
Ja dalej przeżywam swoją traumę, po kilku godzinach leżenia trochę opuchlizny zeszło i teraz znowu masakra.. nie widać mi wcale kostek na nogach a palce u stóp to mam takie wielkie że masakraa... właśnie chłodzę je na zimnych płytkach
my z mężem własnie po kolacji a teraz idziemy poleżeć bo jak można tak chodzić??
no ciekawa jestem czy 1 marca coś się urodziło albo urodzi
emil_e30
widze że ciekawe tematy poruszacie
hehe mi chyba już odbija na końcówce
mi też opuchlizna dokucza.. nóżki jak grube paróweczki.. ale psikam na nóżki lipohep i wcieram..i łykam diosminex..troszke pomaga
Ostatnia edycja:
Agusia1987
Entuzjast(k)a
madzik_ współczuje takiej opuchlizny, ja mam wszystko tylko troszkę opuchnięte i mi to przeszkadza, a co dopiero tak może do jutra będzie lepiej.
Madzik, ja za to mam problem z samymi dlonmi. Sa chyba dwa razy wieksze niz normalnie. Kostki u nog nie i to mnie dziwi.
Dzis mialam taki ucisk na dole, że chyba przez 10 minut nie moglam sie wyprostowac. Skurcz to nie byl tylko pewnie bąbel uciskał mi na jelito lub cos innego. Auu!
Dzis mialam taki ucisk na dole, że chyba przez 10 minut nie moglam sie wyprostowac. Skurcz to nie byl tylko pewnie bąbel uciskał mi na jelito lub cos innego. Auu!
reklama
Vinniki
Mamusia chłopczyków
Współczuję wszystkim spuchniętym, ja miałam taki kryzys 2 tygodnie temu - pomogła dieta bezsolna i picie wywaru z pietruszki...
A ja jestem cała w nerwach, bo młodszy syn chory a mnie od wczoraj boli gardło... Tego mi tylko brakuje na koniec ciąży :---(
Dobrze, że jutro przyjeżdża mama, jest pediatrą, to się synkiem zajmie, a i ja się pewniej poczuję...
A ja jestem cała w nerwach, bo młodszy syn chory a mnie od wczoraj boli gardło... Tego mi tylko brakuje na koniec ciąży :---(
Dobrze, że jutro przyjeżdża mama, jest pediatrą, to się synkiem zajmie, a i ja się pewniej poczuję...