reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

reklama
Modroklejka hi hi ja pewnie nie mam dostępu bo się zapisałam pierwsza na listę tak mi się spieszyło z dostępem :-D:-D:-D no ale cóż poczekam :-) mam nadzieję że już jutro będę mogła wejść :-)

Magda19lenka ale zjadlabym jakiegos dobrego torta:tak:

Agusia widze ze jedynie ty nie masz jeszcze dostepu.. no ale napewno juz jutro bedziesz mogla obejrzec te sliczne istotki:happy:

Ale mala zaczela mi sie wypinac :-D normalnie jakby chciala juz wyjsc:-D:-D
wlasciwie to jakby tak bylo to wcalebym sie nieobrazila:-p
Ciekawe czy bedzie jakis maluszek urodzony 1marca:happy: do 24 jeszcze pare godzinek.. wiec moze:-D

Moje maleństwo a być może któraś z Nas już dzisiaj urodziła, tylko my nic o tym nie wiemy ;-)
Julia chodzi o wątek zamknięty, ten co jest na górze głównej strony naszego forum (obok listy marcóweczek, i listy macowych maluszków)

Firehead też ma termin na dniach ;-) więc może może... teraz trzeba czekać na wiadomość od nich :-D hi hi obstawiamy :-p

Moje maleństwo ja dzisiaj sprawdziłam że o mamusia 27 lutego jeszcze około 19:30 pisała posta i nikt pewnie by się nie spodziewał że tego dnia urodzi ;-)

reklama
Do góry