reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

haha no pewnie i sie kefir zrobil ale dzidzi nie smakowal bo nie miala za bardzo jak ciagnąć haha :-D;-) ale sen byl boski i jak sie obudzilam to tylko szybko siku i dalej spac zeby sen sie kontynuowal :-)

witam nowa mamusie rowniez :-)

i powodzenia na usg kobitka ktore dzisiaj ida ! czekamy na relacje :-)

reklama
hej dziewuszki :-)

uff.. troszke pospałam dzisiaj :)

zaraz zabieram sie za porzadki, popiore troszke i upieke szarlotke. Bo cos mi sie chce :-D

Kurcze a ja jestem dzisiaj w szoku, jak dzisiaj Pawełek szaleje w brzuszku. Do tej pory byl spokojniejszy :-D

dzień dobry wszystkim:)

tylko sie przywitam i zmykam...za 2 godziny egzamin na prawko w koncu:) trzymajcie kciuki:) to pierwsze podejscie wiec zakladam ze obleje:pPP ale chociaz teorie mam nadzieje zalicze:)) ciekawe jak beda sie patzrec na brzuchata babke ktorej sie prawko marzy:D zdawala ktoras z was prawko w ciazy? moja Kalinka w brzuchu szaleje..chyba stres jej sie udzielil...a poza tym zatkalo mi sie prawe ucho..nic nie slyszalam na nie rano:confused2: no ale za pomoca magicznej gruszki i wody przegotowanej odkorkowalam uchacza..okropne to bylo:))

do zobaczenia:)

Adelina - trzymam kciuki. Moja siostra zdawała w listopadzie, a termin porodu miała na 10 stycznia:tak:. Brzuchol już miała zacny ;-)

Hej kochane! :*

Ja niedawno dopiero wstałam.. Masakra.. Im dłużej śpie, tym bardziej się czuje zmeczona, ale mam teraz tak, że mogłabym spać non stop.. a nie tak jak wcześniej że nie mogłam nigdy zasnąć.. Zblizają sie zaduszki.. Moja mama własnie jest na cmentarzu i sprząta.. eh, miałam jechać z nią, ale mama powiedziała że oszczędzi mi tego widoku (co roku jest tak, że sąsiedzi obok gróbka moich braciszków jak sprzątają swój grobek, to nie zważają na grobki innych i zostawiają straszny syf, zawsze wtedy płacze bo nie da sie inaczej.. ). :(

Hejka.Ja troche dzis ogarnełam mieszkanko,ale przemęczac sie nie moge.Juz sie nie moge doczekac wizyty u gin a mam dopiero 23 listopada,a za trzy tyg mam badania ta glukoza bleee.Jak bede miała dziewczynke to nam sie podoba Daria,a chłopczyk Bartus:-)Tak jakos mi mija dzionek jesienny i pochmurny.

reklama
dzień dobry wszystkim:)

tylko sie przywitam i zmykam...za 2 godziny egzamin na prawko w koncu:) trzymajcie kciuki:) to pierwsze podejscie wiec zakladam ze obleje:pPP ale chociaz teorie mam nadzieje zalicze:)) ciekawe jak beda sie patzrec na brzuchata babke ktorej sie prawko marzy:D zdawala ktoras z was prawko w ciazy? moja Kalinka w brzuchu szaleje..chyba stres jej sie udzielil...a poza tym zatkalo mi sie prawe ucho..nic nie slyszalam na nie rano:confused2: no ale za pomoca magicznej gruszki i wody przegotowanej odkorkowalam uchacza..okropne to bylo:))

do zobaczenia:)

Powodzenia i trzymam kciuki!!!!Ja zdawałam i oblałam,ale teraz musze przerwac prawko bo niemoge sie stresowac,bo to moze zaszkodzic dzidzi:tak:

Do góry