reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja miewam takie bóle - promieniujące od krzyża (z prawej strony) na pośladek, udo i łydkę nawet czasem... Lekarz powiedział że to od kręgosłupa :eek:
Tylko mnie one zaczeły sie w kwietniu i najcięższe były w wakacje. Teraz luzik - czasem zapominam że w ogóle coś mi się działo, czasem nawraca ale delikatnie. Jakiegoś mocniejszego ataku nie miałam od dawna. A bywało tak że ani leżeć, ani siedzieć, ani stać. ciezko było sie przekręcić z boku na bok a wstać czy chodzić to prawie niemożliwe. :baffled:

dzięki za gratki :tak: Nie będę sama jedna w rodzinie (choć i tak będziemy w mniejszości ;-))

reklama
matko, ależ niewyspana jestem :-( mam nadzieję, że już nie będę musiała wysłuchiwać żadnych kłótni z dołu :zawstydzona/y:
poza tym miałam okropny dzień w pracy :no: nie wiem, może to przez to niewyspanie, ale dzieciaki mnie wkur*** masakrycznie :no:

kurcze to ja sie wykoncze z tym katarem do konca... ej w ogole ogladalam wczoraj porody w wodzie i na kucaka i matko swieta!!! :szok: pozniej jak baba rodzila lozysko do miski to myslalam ze zygne dalej niz widze :sorry: ja nie chce rodzic!!!!! nie da sie inaczej dzidzia wyciagnac niz przez pipe czy brzuch ??:eek::-D

a maść majerankowa? gdzieś czytałam, że dobra na katar? ale może cos pokręciłam?
jak masz zatkany nos, to posmaruj sobie pod nim odrobiną wazeliny. jak pracowałam w żłobku, to działało na dzieci...
i jestem pełna podziwu, że oglądasz filmy z porodów :szok: ja się nie odważę! :no:

Ja taki dzień na sprzątanie miałam w zeszły czwartek :) nawet okna pomyłam i firanki zmieniłam

dziewczyny, JAK się zmusić do sprzątnięcia w chacie???? :eek: pytam!!
czasem mnie nachodzi, ale nader rzadko i tylko w momentach, kiedy mnie nie ma w domu i z jakiejś przyczyny chciałabym się w nim znaleźć. wtedy myslę, jakbym se na błysk sprzątnęła :zawstydzona/y:

a ja zjadłam chyba z kilo manadrynek i dalej mi mało :zawstydzona/y:. Kwasne szalenie, ale właśnei tego mi potrzeba :-). a w domku woreczek kapusty kiszonej czeka - mniam mniam. A na gotowane (czyli obiad) wogóle nie mam chęci)

ostatnio żyję na mandarynkach :tak: i pomarańczach. ostatnio pół cytryny wszamałam :zawstydzona/y:
mam jeszcze mandarynki w domu i TAK OKROPNIE mi sie ich chce, ale jak zjem, to na jutro nie będzie :-( ćwiczę silną wolę :zawstydzona/y:

Mnie też pośladek i biodro.. i to tylko prawe:eek: ALe jak złapie to nawet sie przekrecic nie moge jak leze i nawet nogi zgiac w kolanie, masakra jakaś:szok:

a mnie lewe ;-) to rwa kulszowa, minie, jak urodzimy :-D

mojego męża jeszcze nie ma :-( jak ja nie lubię, kiedy musi jechac z daleka w nocy i w taka pogodę :no:

ja po wizycie u lekarza, ale nadal nei wiem jaka plec na 100% - Maluch byl odwrocony bokie mz nogami zarzuconymi nad glowa :eek::-D No ale nie dalo sie miedzy te nogi zajerzec - taki uparciuch...
Kolejne USG 27 listopada - mam andzieje ,ze wtedy sie ujawni juz na calego :-)

Cześć dziewczyny:-), dopiero dotarłam na forum i uczę się obsługi :zawstydzona/y:, jakby jakaś gafa to sorki . W końcu znalazłam chwilkę aby do Was dołączyć . Mój termin 21 marca, to moja pierwsza ciąża ;) . Termin mi bardzo odpowiada tak na pierwszy dzień wiosny:tak: . Nadrabiam zaległości i zagłębiam się w wasze forum - ale czas mi za bardzo nie pozwala - praca , a jak wracam to padam ze zmęczenia i ciągle prawie śpię. Co jakiś czas postaram się tutaj zajrzeć , a może uda mi się też systematycznie - choć mało czasu spędzam przy kompie.

Cześć dziewczyny:-), dopiero dotarłam na forum i uczę się obsługi :zawstydzona/y:, jakby jakaś gafa to sorki . W końcu znalazłam chwilkę aby do Was dołączyć . Mój termin 21 marca, to moja pierwsza ciąża ;) . Termin mi bardzo odpowiada tak na pierwszy dzień wiosny:tak: . Nadrabiam zaległości i zagłębiam się w wasze forum - ale czas mi za bardzo nie pozwala - praca , a jak wracam to padam ze zmęczenia i ciągle prawie śpię. Co jakiś czas postaram się tutaj zajrzeć , a może uda mi się też systematycznie - choć mało czasu spędzam przy kompie.

Witaj!!!

Ja też trafiłam tu zaledwie 3 dni temu więc tym bardziej witam serdecznie. Trafiłaś w super miejsce, mnie od tego momentu czas leci jakby szybciej!!!

ja po wizycie u lekarza, ale nadal nei wiem jaka plec na 100% - Maluch byl odwrocony bokie mz nogami zarzuconymi nad glowa :eek::-D No ale nie dalo sie miedzy te nogi zajerzec - taki uparciuch...
Kolejne USG 27 listopada - mam andzieje ,ze wtedy sie ujawni juz na calego :-)

uparte te Twoje dziecię :-D

marela- witaj :-)

Witaj!!!

Ja też trafiłam tu zaledwie 3 dni temu więc tym bardziej witam serdecznie. Trafiłaś w super miejsce, mnie od tego momentu czas leci jakby szybciej!!!

Hey Kochana!
Nie musisz wstawiać suwaczków do każdego swojego posta. Wystarczy, ze wejdziesz w ustawienia, następnie w Twoją sygnaturę i tam wkleisz kody swoich suwaczków. Będą Ci się automatycznie pokazywały przy każdym poście :tak:

Hey Kochana!
Nie musisz wstawiać suwaczków do każdego swojego posta. Wystarczy, ze wejdziesz w ustawienia, następnie w Twoją sygnaturę i tam wkleisz kody swoich suwaczków. Będą Ci się automatycznie pokazywały przy każdym poście :tak:
Dziękuje!!! Nie śmiałam zadawać pytań na ten temat więc kombinowałam sama!

reklama
Do góry