ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
AsiaKC Wielkie Gratulacje!! już Cię dopisuję do listy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ehh mnie korci by pojechać za granicę do moich braci bo teraz mam czas, ale że to L4 to raczej kapa... choć mam "chodzące" L4 ;-)
Oki to czekam na fotki:-)Agniesiak85-wczoraj kopiłam tylko rożek, i kocyk ale nie mam jak wkleić, bo M ma dyżur, i będzie dopiero jutro....jutro wkleję i zrobię też zdjęcie brzusiowi:-)
O rany, gratulacje!! Baby górąCześć! Przyszłam z usg - dzidziuś zdrowiutki, wszystko w porządku i....
A więc dołączamy do marcowego babskiego grona
Moja mama i M tez wyjadają mleko w proszku łyżkami i nawet kaszki dla dzieci te smakowea moja mama nawet capucino wsuwa a potem wodą popija i mówi, że już po kawcecaly dzien przespalam mialam isc do miasta polazic ale nawet glowy przez okno wystawic mi sie nie chcialo .M pyta czy popadlam w zimowy sen strasznie mi sie chce mleka w proszku ale musze jakos dac rade do jutra bo polski sklep juz zamkniety ( zawsze lubialam jesc mleko w proszku lyzeczka i jak wkrotce nie poczuje tego smaku to umre tak mi sie chce .
ide do sklepu przynajmniej zaczerpne swiezego powietrza chce mi sie mandarynek i chipsow cebulowych .
Jeszcze poczujesz kopniaczki, poczujesz Moja dzidzia tez się wierci:-)Witam Kobitki.Bardzo sie ciesze ze Was poznałam,jest tu bardzo miłoJa sobie dzisiaj byłam u rodziców,a teraz odpoczywam.Dzidzia tez cały dzien i nawet wieczorami sie wierci,mam nadzieje ze juz niedługo poczuje takie ładne kopniaczki.Pozdrawiam
Mnie też pośladek i biodro.. i to tylko prawe ALe jak złapie to nawet sie przekrecic nie moge jak leze i nawet nogi zgiac w kolanie, masakra jakaśMnie kręgosłup tak bardzo nie boli, ale za to czasem nasuwa mnie pośladek biodra
a od wczoraj boli mnie kolano, nie wiem czy mnie przewiało, czy co???
Oki to czekam na fotki:-)
Jeszcze poczujesz kopniaczki, poczujesz Moja dzidzia tez się wierci:-)