reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Gratulacje dla AsiaKc :)

Ja dzisiaj niestety nie oglądałam Rozmów w toku bo gościa miałam ale może to i lepiej. W szpitalu w którym chciałabym urodzić miałam praktyki więc znac go dokładnie. Myśle że takich wrednych położnych jest coraz mniej...mam taką nadzieje.

A dzisiaj upiekłam ciasto;) Znalazłam przepis i upichciłam. Troche stresa miałam bo pierwszy raz robilam to ciasto ale kurcze wyszło :D Zaraz M przyjdzie i go poczęstuje ;)

W sumie mam L4 leżące ale nie czuje sie jakoś tragicznie i objawy które mnie niepokoiły juz przeminęly. Zastanawiam sie czy mogłabym z mężem pojechać sobie na pare dni do Zakopanego pooddychać świezym powietrzem. Hm ale boje sie kontroli z ZUSu :-(

Asia KC no moje gratulacje!!!
Na razie w marcowym gronie baby górą:-D

Mnie plecy i kregosłup tez dają się we znaki, ale raczej z braku ruchu i ciągłego leżenia.

Dziś się też pokłóciłam z moim mężem, chyba taki dzień dziś...:-(

Witam Kobitki.Bardzo sie ciesze ze Was poznałam,jest tu bardzo miło:tak:Ja sobie dzisiaj byłam u rodziców,a teraz odpoczywam.Dzidzia tez cały dzien i nawet wieczorami sie wierci,mam nadzieje ze juz niedługo poczuje takie ładne kopniaczki.Pozdrawiam

Patinka, a dlaczego dostałaś leżące? Musiałaś faktycznie leżeć? Bo ja nie rozumiem po co wypisują te L4 leżące... no chyba, że faktycznie trzeba.
Kumpela się też tak załatwiła; poszła na L4 w drugim miesiącu bo jej się nie chciało chodzić do pracy i dostała leżące, a później się czaiła idąc nawet na zakupy.Zdrowiej pochodzić ;-)

Agniesiak85-wczoraj kopiłam tylko rożek, i kocyk ale nie mam jak wkleić, bo M ma dyżur, i będzie dopiero jutro....jutro wkleję i zrobię też zdjęcie brzusiowi:-)
Oki to czekam na fotki:-)

Cześć! Przyszłam z usg - dzidziuś zdrowiutki, wszystko w porządku i....
its_a_girl.jpg

A więc dołączamy do marcowego babskiego grona :-D
O rany, gratulacje!!:-D Baby górą:-D

caly dzien przespalam mialam isc do miasta polazic ale nawet glowy przez okno wystawic mi sie nie chcialo .M pyta czy popadlam w zimowy sen :-D strasznie mi sie chce mleka w proszku ale musze jakos dac rade do jutra bo polski sklep juz zamkniety :(( zawsze lubialam jesc mleko w proszku lyzeczka i jak wkrotce nie poczuje tego smaku to umre tak mi sie chce .

ide do sklepu przynajmniej zaczerpne swiezego powietrza chce mi sie mandarynek i chipsow cebulowych .
Moja mama i M tez wyjadają mleko w proszku łyżkami:) i nawet kaszki dla dzieci te smakowe:-Da moja mama nawet capucino wsuwa a potem wodą popija i mówi, że już po kawce:-D

Witam Kobitki.Bardzo sie ciesze ze Was poznałam,jest tu bardzo miło:tak:Ja sobie dzisiaj byłam u rodziców,a teraz odpoczywam.Dzidzia tez cały dzien i nawet wieczorami sie wierci,mam nadzieje ze juz niedługo poczuje takie ładne kopniaczki.Pozdrawiam
Jeszcze poczujesz kopniaczki, poczujesz:) Moja dzidzia tez się wierci:-)

Mnie kręgosłup tak bardzo nie boli, ale za to czasem nasuwa mnie pośladek biodra
a od wczoraj boli mnie kolano, nie wiem czy mnie przewiało, czy co???:eek:
Mnie też pośladek i biodro.. i to tylko prawe:eek: ALe jak złapie to nawet sie przekrecic nie moge jak leze i nawet nogi zgiac w kolanie, masakra jakaś:szok:

reklama
Do góry