wiolonczela42
Fanka BB :)
Moniat84 TY to masz pamięć ja Cię kręcę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak o 23 h czli 11 w nocy a poczekalnia pełna pacjentów, krążą plotki, że kiedyś przyjmował do 2 w nocy, ponoć to b,dobry lekarz ma mnóstwo pacjentek a przyjmuje tylko dwa razy w tygodniu
Moniat84 TY to masz pamięć ja Cię kręcę.
Kiedyś wspominałaś, że chodzisz do Pabiana o ile się nie mylę. To naprawdę lekarz z powołania. Z powodu pewnej afery w szpitalu jego nazwisko stało się sławne. Możecie przeczytać: http://swietochlowice.naszemiasto.pl/wydarzenia/905456.html
mirosia mi doktor mowil zeby zwracac uwage na ruchy od 24-26 tc zeby byly co dziennie zeby nie bylo takze ze dzien dwa nic nie czujemy bo wtedy trzeba isc do lekarza i tez nie wiadomo co nas spotka... lepiej dmuchac na zimne... moj malo dzisiaj ruchliwy co mnie drazni... bo wole jak fika ... i go czuje czesto a nie co pol dnia...