reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

mam pytanie do dziewczyn co maja coreczki jak to jest u was ,jak wy to robicie ,w szpitalu siostry<mowily zeby tamw srodku w pipce chodzi mi o to miejsce gdzie rozchylasz wargi tam sie zbiera brud i siostry mowily zostawic nie grzebac samo sie wyczysci ,nic sie nie wyczyszcza nawet przy kapaniu ,pediatra mi powiedziala ze mozna bardzo delikatnie wacikiem namoczonym w wodzie wyczyscic ale tylko jak sie zobaczy ze jest duzo tego brudu i pokazywala jak mam czyscic .Wy czyscicie czy jak to w koncu jest ?

reklama
Kamikaa- ja myjé wacikiem.
Kasia- to prawdopodobnie tradzik niemowlecy, nie ruszaj, samo przejdzie :)

pospałam dziś jednym ciągiem 7 godzin!! a potem jeszcze 2 na doładkę :) od razu czuję różnicę :)

zaczęłam Oli dawać rumianek do picia i bardzo lubi :) za jednym razem wypija po 60-70ml :)
czy Wasze dzieci zaczęły wydawać inne odgłosy?? mojej czasem "się powie" takie śpiewne aaa, normalnie tylko "skrzypi" ;)

dziewczyny powiedzcie czy to normalne ze moj Jas(ma tydzien) robi z 10 kupek dziennie? dodam ,ze sa one normaln e musztardowe i karmie piersią.

dziewczyny powiedzcie czy to normalne ze moj Jas(ma tydzien) robi z 10 kupek dziennie? dodam ,ze sa one normaln e musztardowe i karmie piersią.
Pewnie że normalne :tak:

Dziewczyny, mam pytanie - jak wasze dzieci tolerują Infacol? Ja kupiłam małemu Bobotic, ale strasznie mu nie smakuje i wcale się nie dziwię, bo to ohydne jest :szok:. Żal mi go męczyć tym paskudztwem. Adaś nie ma kolek (stwierdziłam, że te płacze wieczorne to nie kolki, tylko zmęczenie), ale w nocy ma problem z bączkami i kupą - stęka, pręży się, czasem popłakuje, a kupe robi dopiero rano najczęściej.

hej dziewczyny ostatnio rzadko tu zagladam z braku czasu i sil chyba...

ja juz nie wiem czy z moim dzieckiem wszystko jest dobrze :( wieczorami tzn od 17 do 21 meczy sie caly czas jak nie kolka to nei wiem co.. i nic nie da rady sie na to poradzic potem troche pospi i od 3 do 7 rano znow ciagle placze prezy sie i nei wiadomo co z nia..chyba kupki zrobic nie moze bo dopiero rano robi...taka wymeczona.. tak mi jej zal a nic na to nie moge poradzic juz nie wiem co robic.. zadne herbatki koperkowe, kminkowe nie pomagaja..
jestem wykonczona i mam dosc wszystkiego... :(
nie nadaje sie na rodzica...:(
chyba dopada mnie jakas depresja...

hej dziewczyny ostatnio rzadko tu zagladam z braku czasu i sil chyba...

ja juz nie wiem czy z moim dzieckiem wszystko jest dobrze :( wieczorami tzn od 17 do 21 meczy sie caly czas jak nie kolka to nei wiem co.. i nic nie da rady sie na to poradzic potem troche pospi i od 3 do 7 rano znow ciagle placze prezy sie i nei wiadomo co z nia..chyba kupki zrobic nie moze bo dopiero rano robi...taka wymeczona.. tak mi jej zal a nic na to nie moge poradzic juz nie wiem co robic.. zadne herbatki koperkowe, kminkowe nie pomagaja..
jestem wykonczona i mam dosc wszystkiego... :(
nie nadaje sie na rodzica...:(
chyba dopada mnie jakas depresja...

podobnie mam mój nadal płacze i nie wiem o co chodzi i nie zawsze od kolki płacze ja też mam dość tego! :(

Hejka:-)Jak Wam mijają swieta,u mnie fajowo,pogoda dopisuje jak narazie.Wczoraj mój M sobie popił z braciszkem i mamą,a ja szklanke piwka tak do towarzystwa;-)Chciałam sie spytac jak to jest z badaniem bioderek,czy Bartus musi dostac skierowanie od swojego lekarza?

reklama
Hello!!
A ja dzisiaj dostałam okresu :szok: Ja nie wiem czy to normalne!! Przecież karmię wyłącznie piersią, w nocy też...

Ionka Aleksander od niedawna też tak sobie śpiewa :-)

Do góry