mam pytanie do dziewczyn co maja coreczki jak to jest u was ,jak wy to robicie ,w szpitalu siostry<mowily zeby tamw srodku w pipce chodzi mi o to miejsce gdzie rozchylasz wargi tam sie zbiera brud i siostry mowily zostawic nie grzebac samo sie wyczysci ,nic sie nie wyczyszcza nawet przy kapaniu ,pediatra mi powiedziala ze mozna bardzo delikatnie wacikiem namoczonym w wodzie wyczyscic ale tylko jak sie zobaczy ze jest duzo tego brudu i pokazywala jak mam czyscic .Wy czyscicie czy jak to w koncu jest ?
reklama
ionka
Fanka BB :)
Kamikaa- ja myjé wacikiem.
Kasia- to prawdopodobnie tradzik niemowlecy, nie ruszaj, samo przejdzie
pospałam dziś jednym ciągiem 7 godzin!! a potem jeszcze 2 na doładkę od razu czuję różnicę
zaczęłam Oli dawać rumianek do picia i bardzo lubi za jednym razem wypija po 60-70ml
czy Wasze dzieci zaczęły wydawać inne odgłosy?? mojej czasem "się powie" takie śpiewne aaa, normalnie tylko "skrzypi"
Kasia- to prawdopodobnie tradzik niemowlecy, nie ruszaj, samo przejdzie
pospałam dziś jednym ciągiem 7 godzin!! a potem jeszcze 2 na doładkę od razu czuję różnicę
zaczęłam Oli dawać rumianek do picia i bardzo lubi za jednym razem wypija po 60-70ml
czy Wasze dzieci zaczęły wydawać inne odgłosy?? mojej czasem "się powie" takie śpiewne aaa, normalnie tylko "skrzypi"
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Pewnie że normalnedziewczyny powiedzcie czy to normalne ze moj Jas(ma tydzien) robi z 10 kupek dziennie? dodam ,ze sa one normaln e musztardowe i karmie piersią.
Dziewczyny, mam pytanie - jak wasze dzieci tolerują Infacol? Ja kupiłam małemu Bobotic, ale strasznie mu nie smakuje i wcale się nie dziwię, bo to ohydne jest . Żal mi go męczyć tym paskudztwem. Adaś nie ma kolek (stwierdziłam, że te płacze wieczorne to nie kolki, tylko zmęczenie), ale w nocy ma problem z bączkami i kupą - stęka, pręży się, czasem popłakuje, a kupe robi dopiero rano najczęściej.
patinkakrk
Fanka BB :)
hej dziewczyny ostatnio rzadko tu zagladam z braku czasu i sil chyba...
ja juz nie wiem czy z moim dzieckiem wszystko jest dobrze wieczorami tzn od 17 do 21 meczy sie caly czas jak nie kolka to nei wiem co.. i nic nie da rady sie na to poradzic potem troche pospi i od 3 do 7 rano znow ciagle placze prezy sie i nei wiadomo co z nia..chyba kupki zrobic nie moze bo dopiero rano robi...taka wymeczona.. tak mi jej zal a nic na to nie moge poradzic juz nie wiem co robic.. zadne herbatki koperkowe, kminkowe nie pomagaja..
jestem wykonczona i mam dosc wszystkiego...
nie nadaje sie na rodzica...
chyba dopada mnie jakas depresja...
ja juz nie wiem czy z moim dzieckiem wszystko jest dobrze wieczorami tzn od 17 do 21 meczy sie caly czas jak nie kolka to nei wiem co.. i nic nie da rady sie na to poradzic potem troche pospi i od 3 do 7 rano znow ciagle placze prezy sie i nei wiadomo co z nia..chyba kupki zrobic nie moze bo dopiero rano robi...taka wymeczona.. tak mi jej zal a nic na to nie moge poradzic juz nie wiem co robic.. zadne herbatki koperkowe, kminkowe nie pomagaja..
hej dziewczyny ostatnio rzadko tu zagladam z braku czasu i sil chyba...
podobnie mam mój nadal płacze i nie wiem o co chodzi i nie zawsze od kolki płacze ja też mam dość tego!
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Hejka:-)Jak Wam mijają swieta,u mnie fajowo,pogoda dopisuje jak narazie.Wczoraj mój M sobie popił z braciszkem i mamą,a ja szklanke piwka tak do towarzystwa;-)Chciałam sie spytac jak to jest z badaniem bioderek,czy Bartus musi dostac skierowanie od swojego lekarza?
reklama