reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Co do dopisywania to mbede dopisywać ale tylko do 25.03 bo wtedy ide do szpitala.Ale ccaroline juz pewnie bedzie w domku.

Mam wielką nadzieję, już być w domku :) także od piątku Kochana możesz zapisywać :) później ja będę dalej kończyła naszą listę :)

U mnie cisza chyba :-p co jakiś czas czuję ciągnięcie brzucha w dół i kłucia w brzuszku i to tyle :tak:

my kapiemy co 2. dzień. Połozna mówiła ze najnowsze badania sugeruja kapiel noworodka tj. do ukonczenia 1 miesiaca tylko 3 razy w tyg.z uwagi na ochrone lipidowej warstwy skóry:szok:no ale taka przejmujaca siw najnowszymi trendamio to ja nie jestem. Kapie wiktora co 2. dzień:-)

wiecie ile mój mały wtrabił teraz mleka? 120 ml:szok:dobrze ze wczesniej odciagnełam troche bo nie zdazyłabym z produkcja. postanowiłam ze co którres karmienie bede podawac odciagniete mleko zamiast cyca. tak mni dzisisaj "ugryzł" ze mało go z rąk nie wypusciłam. do teraz boli:-(a ja lubie swoje piersi-jeszcze sie do czegos przydadza:-D

a codziennie kąpiecie dzidziole?
Ja kąpie codziennie, ale chodzi mi głównie o przyzwyczajenie małej że kąpiel, amciu i dłuższe spanie bez figlowania ( rytuały u maluszków są bardzo ważne). Zdarzyło się jednak że było jakoś późno i nie mialam już sil jej kąpać to tylko dupaska i buźkę wodą przemyłam i już - bez ciśnienia!:tak:

Czy stosujecie juz szampony do włosków??Jeśli tak to jakie?

eh to super, moze pobijemy rekord na najwiecej marcowych szczesc urodzonych w tym samym dniu :) ja tak po cichu mam nadzieje ze mala sie nie bedzie spieszyla i moze wyjdzie dopiero 20-go, ale lekarka powiedziala ze drugi porod z wywolaniem to zazwyczaj okolo 9h, wiec szanse na 20-ty mam marne.

reklama
Dziendobry !

Dzewczyny jakie ja mam spanie...!!! mgłabym spac i spac !! Z jednej strony fajnie, ale z drugiej moge przezyc szok, jak mała mi da popalic nocami ;))

Mi wczoraj w 3 sklepach ekspednientki powiedzialy ze w tym tyg urodze! ciekawe...mogłabym w piatek w moje urodzinki :)))

Wkurzylam sie wogole wczoraj, bo odebrałam te firanki, powiesiłam firane, góre i wszystko było ok, gorzej z bokami....okazały sie za krókie !!!! no myslalam ze mnie szlag trafi!! musze dzis z nimi jechac, ciekawe co ona mi z nimi zrobi..!!!! biora kurde kupe kasy za te komplety a nie potrafią nawet dokładnie wymierzyc...ehh..

ide poczytac inne watki
miłego dzionka

Do góry