naughty&happy
Mama Antoniego :D
Kochane!
Przepraszam, że nic się nie odzywam, ale synio mnie absorbuje bardzo, a jak mam wolną chwilę, to sprzątam, gotuję, ale drzemię. Poza tym u nas nawet nieźle, tylku małemu kikut jeszcze nie odpadł, a on już skończył przecież 3 tygodnie. Głęboko tam mu przemywam, ale nadal się trzyma. W piątek była pediatra, to powiedziała, że dlatego, że jest bardzo gruby ten kikut (tzn. gruba pępowina) i dlatego tak to się trzyma. Jestem też umówiona z położną środowiskową, że będziemy się jeszcze kontaktować, co do tego pępka. Poza tym, to mały strasznie niespokojny był od nocy do teraz (teraz wkońcu usnął i śpi sobie mocno i spokojnie), bo chyba go brzuszek bolał i po kazdym jedzeniu strasznie się spinał, jęczał i mu się ulewało naprawdę dużo, tak jakby ulało mu się wszystko to co zjadł. Chyba mu zaszkodził rosół z wiejskiego kurczaka, bo ja po nim wczoraj wylądowałam w kibelku i miałam niezłą rewolucję. A i tyłeczek mu się odparzył troszkę :-( Zmieniam ciągle pieluchy (pampersów używam), wycieram chusteczkami nawilżającymi i dupa. Zresztą czasem mu się prutnie z kleksem i z tym kleksem dłużej czasami leży przez noc.. no bo śpię i nie sprawdzam mu na śpiąco pieluchy.
Pochwaliłam się, że śpi, to się obudził ;-) No i jak ja mam tutaj spędzać czas. A naprawdę stęskniłam się za wami. Zaglądam tylko na wątek z rozpakowanymi marcóweczkami, to przynajmniej tyle się dowiem. A i mam oczywiście problem z moim jadłospisem. Wogóle nie mam żadnych pomysłów, więc jem prawie ciągle jedno i to samo.
A i schudłam 12 kg, więc jeszcze 11kg mam do przodu plus jeszcze ze 4, które przybrałam przed ciążą. Ale czuję się zajebiaszczo szczupła hehe ;-)
wow czyli jest jakaś Marcówka która czuję sie szczupło ... to musi być dziwne uczucie
Już jest spoko :-) A wszystko dzięki osłonkom z Aventu. Są naprawdę genialne!
Odżyłam i przestałam się tak zamartwiać karmieniem, a mleko leci samo w dużych ilościach. Mały jak się naje, to spokojnie przesypia 4-5 godzin:-)
I dobrze fiołkowa, że odżyłaś
A i mam dobrą wiadomość dla tych które wklepują w siebie kremy przeciw rozstępom :-)
W super pharm'ie produkty z Musteli są o 30 procent tańsze ... a jeśli kupicie duopack to jeszcze 15 procent mniej ... suma summarum za jedną tubę 200ml 65zł zapłaciłam :-):-):-)