reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Wiecie co kobity, chyba zafunduje sobie ten olej rycynowy z sokiem pomaranczowym..kto wie moze sie cos ruszy, a jak dla mnie lepsze to niz sztuczna oksytocyna:confused::confused: stoi w kuchni wiec ide wypic koktail:confused: na sama mysl mi nie dobrze:baffled:

reklama
Wiecie co kobity, chyba zafunduje sobie ten olej rycynowy z sokiem pomaranczowym..kto wie moze sie cos ruszy, a jak dla mnie lepsze to niz sztuczna oksytocyna:confused::confused: stoi w kuchni wiec ide wypic koktail:confused: na sama mysl mi nie dobrze:baffled:

lepiej z kubusiem bedzie smakowal :)

czy to mozliwe by skurcze byly od razu co 4 min? bo od 1,5 h spina mi sie brzuch co 4 min i bol jak na @, do tego dochodzi bol w dole plecow. nie wiem czy to juz te skurcze czy nie, jakos tak chyba za czesto wystepuja jak na poczatek?

moja je co 3-4 godziny, średnio po 90ml, czasem zje 60, a czasem nawet 110 :)
połozna mówiła, że ok :)

tak sie zastanawiam, bo średnio 2x w ciągu doby musze ja wybudzać, a ona i tak jedwo ciepła jest ;) kiedy będę mogła karmić na żądanie? jutro kończymy miesiąc...

podziwiam zdeterminowanie:tak::-:)-(mi i bez tego jest niedobrze...więc raczej na takie metody się nie skuszę:no::no::no: choć pewnie efekt będzie taki, że przenoszę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

peperka sama nie mam pojęcia jak liczyć te skurcze i jak to z nimi ma być, więc nie pomogę....

peperka brzmi obecujaco, jesli sa bardzo regularne lub czas miedzy nimi sie skraca, do tego dochodzi bol plecow i skurcze to mysle ze to powoli sie rozkreca :)

adelina do odwaznych swiat nalezy :) ja nawet nie wiem co to ten olej rycynowy jest.

caly czas mam te skurcze, znowu troche krwi bylo, po kapieli nic nie przeszlo.
tylko dziwi mnie ze to tak co 3-4 min jest skurcz, nie wiem kiedy mam jechac w razie czego do szpitala? moze ja po prostu wczesniej nie zauwazylam tych wlasciwych?

reklama
caly czas mam te skurcze, znowu troche krwi bylo, po kapieli nic nie przeszlo.
tylko dziwi mnie ze to tak co 3-4 min jest skurcz, nie wiem kiedy mam jechac w razie czego do szpitala? moze ja po prostu wczesniej nie zauwazylam tych wlasciwych?

to może faktycznie się coś zaczyna;-)mi gin z każdym plamieniem kazała się zgłaszać...ale chyba co gin to opinia....może dla pewności wybierz się IP?:confused:

Do góry