reklama
Y
yra245
Gość
Cześć marcówki:-)
Chyba nikt (a już na pewno nie ja) się nie spodziewał, że tak szybko urodzę.
No, ale Kubek jest już z nami, dziś właśnie wyszłam ze szpitala, a mały słodko śpi w łóżeczku:-)
Może jak będę mieć więcej czasu, to opiszę swoje przeżycia, chociaż nie było to bardzo ciekawe chyba...
To Kubol:
gratulacje a fakt faktem, że myślałaś że na święta jeszcze będziesz z brzuszkiem
mysz1978
Fanka BB :)
hej fiolkowa :-) Czekamy na opis :-)
czyl iz ta dieta to az takie jtragedii nie ma :-)
Ja w sumie alergikiem nie jestem, M tez nie. Jas wprawdzie przez pierwszy rok zycia byl na specjalnym mleku (Nutramigenie) bo jednak mial sporo problemow ze skora jak sie urodzil. wiem, ze profilaktycznie jak sie nie ma pokarmu to w takich przypadkach sie przy drugi mdzieck upodawalo w szpitalu Bebilon Pepti (jedna babka tak miala - straszy synek z uczuleniami, ona nie karmila to jej kazali dawac ten wlasnie Pepti. Ja dawalam zwykly po ktorym Jasia wysypywalo).
No zobaczymy
czyl iz ta dieta to az takie jtragedii nie ma :-)
Ja w sumie alergikiem nie jestem, M tez nie. Jas wprawdzie przez pierwszy rok zycia byl na specjalnym mleku (Nutramigenie) bo jednak mial sporo problemow ze skora jak sie urodzil. wiem, ze profilaktycznie jak sie nie ma pokarmu to w takich przypadkach sie przy drugi mdzieck upodawalo w szpitalu Bebilon Pepti (jedna babka tak miala - straszy synek z uczuleniami, ona nie karmila to jej kazali dawac ten wlasnie Pepti. Ja dawalam zwykly po ktorym Jasia wysypywalo).
No zobaczymy
kochane od dzisiaj musze dokarmiac butelka bo produkuje za malo lub za slabe mleko :/ pije rozne wynalazki na lepsza produkcje mleka ale chyba nic z tego ,mala dostala dzisiajjuz 2 razy butle dodatkowo bo cyca musi ssac kazdego po 10 min i na koniec flaszka i jest szczesliwa spi jak zlotko Ja prowadze taki protokol karminia zapisuje godzine ,ile czasu karmie ,czy wstala sama czy musialam ja obudzic ,ileml wypila( jesli butelka karmiona ) czy w miedzy czasie zrobila kupe lub siku itd i wszedzie pisza i moja polozna tez mowila zeby pilnowac tego ze dziecko powinno miec 7 pokarmow na dobe ? Czy tez sie tego trzymcie ?Mojej czesto sie ulewa nieraz biale mleko nieraz serek nieraz zolte mleko ,klade ja duzo na oczku zeby sie nie zakrztusila raz przezylam i dzieki :/ ile ml wypijja wasze dzieci ?Jak czesto karmicie ?Wstaja same czy musicie je budzic do jedzenia ?
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
a juz dzwoniłam do gina i dał mi urosept. No ja z moczem do teraz nie miałam jakis problemików..na szczescie to tylko ziołowe.
Ostatnio baaardzo mało pije i moze to jest powodem ?
Ostatnio baaardzo mało pije i moze to jest powodem ?
Hej marcoweczki Coraz was mniej i dobrze zycze wszystkim szybkiego porodu i kochanych malenstw My z m tez siedzimy i gapimy sie na mala co robi i podziwiamy i oboje mowimy ze bez niej to nie bylo zycie to bylo takie "wegetowanie " praca dom oszczedzanie i nic z zycia taka zamula a teraz jest takie SZCZESCIE takie cos nie potrafie nawet opisac slowami Wczesniej nie bylam taka cierpliwa i jak cos to zaraz mialam nerwa ,pamietam jak kuzynka u mnie mieszkala z dzieckiem i jak mi nieraz na nerwy dzialalo jak po nocach plakal a teraz moja tez placze a ja jestem taka spokojna bez nerwow ,jestem zmeczona i senna i przy karmieniu tez mi nieraz glowa leci ale jakos daje rade jak placze tule ja i glaskam i caluje .To chyba instynkt czy co ? wiem tylko ze jest cudownie i bez dzieci zycie jest do du***
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Wczesniej nie bylam taka cierpliwa i jak cos to zaraz mialam nerwa ,pamietam jak kuzynka u mnie mieszkala z dzieckiem i jak mi nieraz na nerwy dzialalo jak po nocach plakal a teraz moja tez placze a ja jestem taka spokojna bez nerwow
No tak do swojego dziecka się podchodzi inaczej niż do kogos )
Ja jestem straszny nerwus i mam nadzieje, ze też bede spokojna. Nastawiam się, ze musze być bardziej cierpliwa i wyrozumiała i że dzidzia musi czasem popłakać ..
Ja jakoś wielce nie planowałam dzidzi, chciałam mieć ale nie było to dla mnie aż takie super mega wazne do momentu jak mi brzusio nie zaczął rosnąć Teraz bym z tym brzuchem chodziła cały czas i mimo, ze nie ma małego na swiecie to juz go tak kocham ze szok i nie moge sie doczekac az ta mała dupcie ucałuje
reklama
mysz1978
Fanka BB :)
no prosze - to burza jzu jutro bedzie miala swojego Maluszka :-)
Dobrze ze robia CC bo sporo ponad 4kg to faktycznie duzo... Jesli uznali ze lepiej nie ryzykowac to widocznie cos w tym jest :-)
a od mag007 i mc gosi newsow brak... pewnie czekaja wciaz...
Dobrze ze robia CC bo sporo ponad 4kg to faktycznie duzo... Jesli uznali ze lepiej nie ryzykowac to widocznie cos w tym jest :-)
a od mag007 i mc gosi newsow brak... pewnie czekaja wciaz...