reklama
mysz1978
Fanka BB :)
ccaroline - wyobrazam sobie ze wolalabys juz urodzic bo mam to samo - w koncu wreszcie nasza kolej
Biedny Bartus od Madzi :-( I biedni oni... :-(
ja zaliczylam pare skurczy i tyle.
Aha - ide sie przepakowac - moj M kupil mi walizke na kolkach - bedzie wygodniej niz w tej torbie na zakupy na kolkach
Biedny Bartus od Madzi :-( I biedni oni... :-(
ja zaliczylam pare skurczy i tyle.
Aha - ide sie przepakowac - moj M kupil mi walizke na kolkach - bedzie wygodniej niz w tej torbie na zakupy na kolkach
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
ccaroline nie zamartwiaj się
ja zostanę z tobą
razem przenosimy
To mnie pocieszyłaś a ja tak nie chcę przenosić!!! Chyba zacznę stosować jakieś metody na przyspieszenie
Y
yra245
Gość
eh dobrze, że w końcu każda z nas urodzi, choć ta końcówka jest najgorsza. no ale damy radę !!!!!!!!
To mnie pocieszyłaś a ja tak nie chcę przenosić!!! Chyba zacznę stosować jakieś metody na przyspieszenie
no ja tez dziś wieczorem zaczynam
póki co próba pierwsza - mizianko z Mężem
Y
yra245
Gość
u mnie wczoraj było mizianko spowodowało trochę twardnień brzucha no a potem spokój
w czwartek do położnej zobaczymy co mi powie
w czwartek do położnej zobaczymy co mi powie
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
no ja tez dziś wieczorem zaczynam
póki co próba pierwsza - mizianko z Mężem
Ja już dziękuję za mizianka po tych przytulankach miałam przez cały dzień skurcze, niestety nie regularne, a później ucichło i widać nic nie pomogło skoro wszystko jest w górze i żadnego rozwarcia :-(
Y
yra245
Gość
Ja już dziękuję za mizianka po tych przytulankach miałam przez cały dzień skurcze, niestety nie regularne, a później ucichło i widać nic nie pomogło skoro wszystko jest w górze i żadnego rozwarcia :-(
szkoda że nie żadnej reguły na poród, ciąże itp. no ale cóż jak DOBRZE, ŻE TO KOŃCÓWKA !!!!!!!!!!
reklama
Y
yra245
Gość
hmmm...mam jeszcze brudne jak świńska noga okna
ale trochę zimno jest u nas
nie no żartuję, myślę, że Mały ma nas w głębokim poważaniu i jak się będę starać przyspieszać, na złość wyjdzie po terminie
a mi wszystko teściowa porobiła, okna, kuchnie, łazienke itp. wiec tylko spacery i seks został