K
króliczątko
Gość
Wielkie dzięki!!!Sandra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wielkie dzięki!!!Sandra
Mój mąż zadowolony że mam towarzystwo na forum bo ma wreszcie spokój Jak mnie coś na marudy zbiera to mówi wejdź sobie może kochanie na forum???jaki odzew, 4 posty w jednej minucie
I dobrze niech nadrabiają Będą mieć za swoje za to rozkminianie z mężulkamihahaha...te co teraz nie są aktywne to nas jutro wyklną że dużo spisałyśmy
jaki odzew, 4 posty w jednej minucie
kurcze wyszlam spod prysznica i dalej czuje bole na @.
ale jeszcze ich nie liczylam ...
Mój mąż zadowolony że mam towarzystwo na forum bo ma wreszcie spokój Jak mnie coś na marudy zbiera to mówi wejdź sobie może kochanie na forum???
I dobrze niech nadrabiają Będą mieć za swoje za to rozkminianie z mężulkami
Aha i dziecko tą główkę tak trzyma jak mu położysz? Na boku jet ok . Nawet są takie specjalne wałki do blokowania dziecka żeby się nie przekręciło na plecki.oglądam album lutówek i dziwi mnie ze dzieciaczki na bokach leżą...na pleckach jest najbezpieczniej z głową skierowaną na bok
mój spał na brzuszku głównie lepiej mu sie spało, bo jak leżał na plecach to rączki były zbyt ruchliwe i go wybudzałyno ale jak w nocy śpi na brzuszku to sie może udusic
Tylko ze śmierć łóżeczkowa dotyka głównie dzieci z grupy ryzyka.
Jeżeli chodzi o spanie na brzuszku, to jest to groźne dla dzieci z powiększoną grasicą - wtedy ucisk na klatkę piersiową jest niewskazany.w 2-6 mies życia, matek pijacych alkohol w ciąży, rodzi które spia z dzicmi, rodziców palących w domu no i jakiś chorych dzieci reszte nie pamiętam w necie pewnie znajdziesz mnóstwo informacji.