reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
jaki odzew, 4 posty w jednej minucie :-D

kurcze wyszlam spod prysznica i dalej czuje bole na @.
ale jeszcze ich nie liczylam ... :eek:

ja też mam bóle jak na okres ale raczej bez żadnych przerw więc nie mam co liczyć:eek:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D Mój mąż zadowolony że mam towarzystwo na forum bo ma wreszcie spokój:laugh2: Jak mnie coś na marudy zbiera to mówi wejdź sobie może kochanie na forum???:eek:

mój zawsze jak z pracy wraca i zastaje mnie przed kompem to mówi "o, o już forum!"haha i się smieje...bo tylko się rozbierze i idzie na drugiego kompa na swoją gierkę:-p

oglądam album lutówek i dziwi mnie ze dzieciaczki na bokach leżą...na pleckach jest najbezpieczniej z głową skierowaną na bok:tak:
Aha i dziecko tą główkę tak trzyma jak mu położysz? :no: Na boku jet ok :tak:. Nawet są takie specjalne wałki do blokowania dziecka żeby się nie przekręciło na plecki.

no ale jak w nocy śpi na brzuszku to sie może udusic :eek:
mój spał na brzuszku głównie :sorry: lepiej mu sie spało, bo jak leżał na plecach to rączki były zbyt ruchliwe i go wybudzały

Tylko ze śmierć łóżeczkowa dotyka głównie dzieci z grupy ryzyka.

w 2-6 mies życia, matek pijacych alkohol w ciąży, rodzi które spia z dzicmi, rodziców palących w domu no i jakiś chorych dzieci reszte nie pamiętam w necie pewnie znajdziesz mnóstwo informacji.
Jeżeli chodzi o spanie na brzuszku, to jest to groźne dla dzieci z powiększoną grasicą - wtedy ucisk na klatkę piersiową jest niewskazany.

reklama
Do góry