No ja mam podobnie czuję kłucie. Ile czasu ci gin. dała??
Powiedziała że jakby dziś podpiąć oksytocynę to na pewno poszło by raz dwa ale lepiej natury nie poganiać a szkoda nie miała bym nic przeciwko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja mam podobnie czuję kłucie. Ile czasu ci gin. dała??
No mcgosia swojego czasu przepowiadała ile którejdo porodu został. W końcu przestała bo powiedziała że ją jeszcze na stosie czarownic spalimyWrozyla ? nie wiem
A jaką szyjkę miałaś na poprzednim badaniu i kiedy to było pamiętasz??Powiedziała że jakby dziś podpiąć oksytocynę to na pewno poszło by raz dwa ale lepiej natury nie poganiać a szkoda nie miała bym nic przeciwko
Łoooooooo matkodaj trochę z truskawkami i śmietankąbym je sobie polała.kto ma ochotę na pierogi?
...zapraszam...
zrobiłam ruskie i z truskawkami - mniaaaaaaaaaam
w ogóle to dajcie spokój z tym syndromem wicia gniazda, bo mi wstyd - tak mam brudno
spokojnie, nie szalej, jeszcze nie jej pora widocznie
tak, tak oglądam jedno i drugie...
a o zmianach wiem, podglądałam już niektóre wątki, bo nie mogłam się doczekać
Nooooooooo fajnie tylko ile mam czekać już bym chciał bo siedzę jak na bombie:-)
a pytałam gin o moje kłucia w pipce to powiedziała że wtedy robi się rozwarcie i dlatego jest odczucie jakby igłę ktoś wbijał
A jaką szyjkę miałaś na poprzednim badaniu i kiedy to było pamiętasz??
Nooooooooo fajnie tylko ile mam czekać już bym chciał bo siedzę jak na bombie:-)
a pytałam gin o moje kłucia w pipce to powiedziała że wtedy robi się rozwarcie i dlatego jest odczucie jakby igłę ktoś wbijał
Kłócie w pipce rozwarcie o kurcze a mnie od 3 dni dziwnie kuje w pipce ale to chyba nie to bo jako tako skurczy chyba nie mam już sama nie wiem dobrze że jutro ide do gina