reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ale mam przez was ochote na ogórki kiszone .. boshe mam teraz parcie na ostre wyraziste smaki...wlasnie wszamalam zupke chinska która zajadlm śledziami:sorry: a ochote mam jeszcze na takiego wysuszonego kabanosika...mam dosyc kanapek.. szkoda ze do sklepu mam tak daleko:-(

Ja po ginie.Dostałam receptę na "Dopegyt" na ciśnienie...mam robić pomiar 3,4 x dziennie, w razie skoku powyżej 150,160 na 90 lub więcej jechać na IP:no: kurcze całą ciążę miałam idealne ciśnienie a na sam koniec mi się spiep....ło:angry: koszmar jakiś. Kopiec kreta już się chłodzi w lodówce a zaraz będe piec kulebiaka,i już nic mi się nie chce...koniec na dziś:tak:

Ja po ginie.Dostałam receptę na "Dopegyt" na ciśnienie...mam robić pomiar 3,4 x dziennie, w razie skoku powyżej 150,160 na 90 lub więcej jechać na IP:no: kurcze całą ciążę miałam idealne ciśnienie a na sam koniec mi się spiep....ło:angry: koszmar jakiś. Kopiec kreta już się chłodzi w lodówce a zaraz będe piec kulebiaka,i już nic mi się nie chce...koniec na dziś:tak:

Ja też mam kontrole ciśnienia tylko ja mam jechać na IP jak ciśnienie będzie 140na 90 albo większe a leku żadnego nie dostałam.

Marti8 podobno u dzieci to narmalne ... ale wiem że też bede sie stresować jak moja kluska bedzie czkała...nie lubie jak w brzuchu czka a co dopiero jak sie urodzi:sorry:

A mam pytanie do was od kiedy sie dziecko na brzuchu kładzie?? Jak odpadnie kikutek czy od razu na brzusio :confused: i jak czesto kładziemy ?? czasem dzieci nie lubia tej pozycji ale jest wskazana ze wzgledu na kolki wiec jak to jest z nią??

czarnuszka u ciebie ciepło ? u mnie w zimno i śnieg padał dziś ,:eek:nie wspomnę o tym jak wiało brrr
nooooooooooooooooo u mnie cieplusio!! 9 stopni dzisiaj było :)

ale macie te kłócia w podbrzuszu ale na samiutkim dole????
tak ja tez mam takie kłucia..i pamietam ze jak kiedys na samym poczatku jak zaczelam miesiaczkowac to wsadzilam sobie zle tampona i tak wlasnie mnie kuło.
Kochane, a jak to z tym masowaniem brodawek?? Poważnie to pomaga?? :) he he. I ile to czasu trzeba? ;D
kotek aż do skutku!! :) normalnie sobie je w dwa palce i jazda :))

reklama
Do góry