reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie dwupaczki:-)
Ja z małą popisze bo wisi mi u cyśka i podgryza jak cholerka...Maltan prawie cały skończony:eek:! no nie łatwe to!
Widziałam że nasza koza sie też pospieszyła...ha ha a miała układ z Hanulą!
Macie fajny temat...sexxxxxxxx, - to radze poużywać teraz bo potem bedzie troszkę przerwy:sorry:!
Poczytam jeszcze troszeczkę i lecę wieszać pranko bo zaraz moja starsza wróci z zoo i nie bede miała wogóle czasu!
Trzymajcie sie kochane!

reklama
aż mi teraz głupio jak tam piszecie, że czasami jestem taka okropna :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ale ona mi to wybacza, tłumaczy że to moje hormony zapewne, muszę jej napisac sms, że ją kocham, bo faktycznie tak jest i wiem, że wtedy jest jej tak miło, głupia jestem i tyle......... a ona ciągle mi pisze, że mnie kocha i że jestem jej córką.

A ja Cię rozumię. Nie wyobrażam sobie, by u mnie teściowa czy nawet mama sprzątała, to jest troche psychicznie męczące:tak:, tym bardziej , jak ma się świadomosć, ża można to samemu zrobić. Jestem za pomocą ale w umiarze:-) Troche prywatności każdy potrzebuje. Nas od ślubu moja mama ciągle na obiady zapraszała, nie mogliśmy sie nacieszyć własnym mieszkaniem, bo po pracy jeździliśmy do niej. Czasami marzyłam, by samemu coś ugotować. Teraz na L4 mam pole do popisu:-), już tak często do niej nie jeździmy:-D

Widzę, że marcóweczki świntuszyć zaczynają:-D, ja to mam się dobrze z moim A, on nie ma żadnych oporów, choć może powinniśmy sie wstrzymać jeszcze z dwa tygodnie bo zbyt szybko Kubusia na świat przywołamy:-D

Hehe nam też odpadł dzisiaj:-)
ale my nie stosowaliśmy wody z mydłem, tylko starą metodą czyli spirytusem:tak:jak w szpitalu przemywałam ta wodą z mydem miałam wrażenie że to nic nie wysusza...

Co do PNEUMOKOKÓW-pediatra na wykładzie stwierdziła,że jeśli dziecko nie damy do żłobka i w domu nie ma innych małych dzieci to można sobie darować te szczepienie.Chyba,że będzie miało spory kontakt z innymi dziećmi.
Kamikaa...ty go postrasz,że potem kilka tygodni nie pociumcia,to może się zdecyduje;-)

Uff nadrobiłam chyba ze 20 stron;-)
Witam mamuśki
Ja wczoraj pomyłam okna i odgruzowałam mieszkanko myślałam że coś może się rusz w temacie ale cisza zakupiłam dzisiaj herbatkę z liści malin i będę popijać;-)
Zapowiada się nudny dzień może spacerek?

Uff nadrobiłam chyba ze 20 stron;-)
Witam mamuśki
Ja wczoraj pomyłam okna i odgruzowałam mieszkanko myślałam że coś może się rusz w temacie ale cisza zakupiłam dzisiaj herbatkę z liści malin i będę popijać;-)
Zapowiada się nudny dzień może spacerek?

ja chyba tez skocze do centrum poszukac tej herbatki:-)

yra245 ja też rozumiem, moja teściowa też fajna, raz na kilka niedziel idziemy do niej na obiad albo ona nam coś przynosi. Ale tak to stołujemy się w domu:) I raczej niewyobrażam sobie żeby mi sprzątałą w domu, chociaż mieszkamy obok siebie. Nawet jak musiałam leżeć to mój M sprzątał, po to wychodziłąm za mąz żeby on mi pomagał a nie teściowa. Chociaz wiadomo jak dzidziuś będzie to pomoc teściowej sie przyda:)
A ja osttanio jakoś dobrze się czuje, znając życie urodze po terminie:(

Niom coś i dla nas!
Moja ma tydzień i dopiero dziś podetnę paznokietki, troszkę się obawiam ale koty za płoty!:-)
Dziewczynki a jak wasze kupki:sorry:-moja robi po każdym jedzonku ale dalej taką zilonkawą nie żółtą!!?

reklama
Do góry