reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hej...w końcu mi się udało was nadrobić:eek:niecałe 2 dni mnie nie było a tu takie nowinki-normalnie rozpakowujecie się w niesamowitym tępie:-) ja też bym już chciała a tu kurcze nic się nie rusza:wściekła/y::angry::no:echhhhhhh my z M już po malowaniu...padam na twarz,a ztego całego zmęczenia usnac nie mogę:crazy:

no Ania...nie wiem czy czasem następna nie będziesz...:eek::laugh2::laugh2::laugh2:

mcgosia83 w czwartek poszlam tylko na CTG i wlasnie to zobaczyla gin i wtedy podjela taka decyzje .byly skurcze dlatego mnie zbadala i podala tabletki i mowila ze juz pora :) a skonczylo sie tak ze szkoda gadac :/Dobra uciekam spac :)

hej!
Siedze i nie wiem co mam ze soba zrobic, wiec pisze.
Moja przedostatnia noc 2w1. Coraz bardziej sie denerwuje i boje. We wtorek rano mam sie wstawic w szpitalu i rozpoczynamy!!!! Beda mi wywolywac porod.
Do tej pory sie cieszylam, ze ze spokojem pojade do szpitala, zwlaszcza, ze mam daleko. A teraz mysle, ze moze lepiej byloby gdyby wszystko nie byloby tak zaplanowane. Tylko skurcze i... wiadomo: TRZA JECHAC!!!! :-)

Nio i tak mnie zmobilizowało to rozpakowanie że dzisiaj wszystkie ubranka poprasowałam :tak: jutro chyba torbe spakuje, bo jakoś nie wyraźnie sie czuje od 2 dni :sorry:

kamikaa współczuje tych wszystkich przeżyć szpitalnych :-(

Oki ja ide spać :tak: bo mała mnie skopała, spokojnej nocki brzuszki :tak:

hej!
Siedze i nie wiem co mam ze soba zrobic, wiec pisze.
Moja przedostatnia noc 2w1. Coraz bardziej sie denerwuje i boje. We wtorek rano mam sie wstawic w szpitalu i rozpoczynamy!!!! Beda mi wywolywac porod.
Do tej pory sie cieszylam, ze ze spokojem pojade do szpitala, zwlaszcza, ze mam daleko. A teraz mysle, ze moze lepiej byloby gdyby wszystko nie byloby tak zaplanowane. Tylko skurcze i... wiadomo: TRZA JECHAC!!!! :-)
a czemu wywoływany??? przecież to nie będzie po terminie/???:eek:

Czesc brzuszki tak piate przez dziesiate was nadrobilam!
Koza jednak sie przeliczyla...
Ja wczoraj w nocy okrutna zgaga i dzis caly dzien tez tak ze
chyba przed terminem nie urodze bo brzusiu jeszcze wogole mi nie opad:-:)-(
a juz bym chciala tak bardzo miec malutka przy sobie..
Jutro bede rano to popisze wiecej dzis juz zmeczona bo troche z m pospacerowalismy.
Pozdrawiam Was i milej nocki
w57vskjold61nkge.png

reklama
a czemu wywoływany??? przecież to nie będzie po terminie/???:eek:

No, nie bedzie. W moim przypadku obawiaja sie powstania zakrzepow. A na tym etapie ciazy ryzyko wzrasta praktycznie z dnia na dzien. Z drugiej strony biore zastrzyki na rozrzedzenie krwi i obawiaja sie krwotoku. Takie "kolo":-) I chca mnie miec pod kontrola :-)

Do góry