reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Jestem!!!:-):-)
Wyniki watrobowe w normie, więc to nie to paskudztwo:-) Lekarz mówi, że to prawdopodobnie jakies uczulenie na żywnośc:eek: No nic, wytrzymam do 3 marca ( bo mam zamiar się wtedy rozpakowac):-D Data mi sie spodobała 03.03.2010:tak: My z M braliśmy ślub 05.05.2007r, więc niech Tomasz tez ma ładną datę:-p:-D

świetna wiadomość!!!:tak::tak:

reklama
A muszę się pochwalić, że udało mi się upolować na allegro książkę Zawitkowskiego "Co nieco o rozwoju dziecka" za całe 35 zł. Nakład jest wyczerpany i już od jakiegoś czasu trzeba było ją nieźle licytować, ceny dochodziły do 130 zł za używkę!:szok:
Wprawdzie babka ma mało komentarzy, ale mam nadzieję, że z książką będzie OK:tak:
Swietna książka:tak: Mam ją i płytka jest the best:tak::-)

Jestem!!!:-):-)
Wyniki watrobowe w normie, więc to nie to paskudztwo:-) Lekarz mówi, że to prawdopodobnie jakies uczulenie na żywnośc:eek: No nic, wytrzymam do 3 marca ( bo mam zamiar się wtedy rozpakowac):-D Data mi sie spodobała 03.03.2010:tak: My z M braliśmy ślub 05.05.2007r, więc niech Tomasz tez ma ładną datę:-p:-D

ufff...dobrze, ze to uczulenie:-D

Ja jestem spokojna jak baranek. Może to dlatego, że codziennie biorę tabletkę Hydroxyzinum ze względu na moje kołatania serca związane z arytmią, a to dość wycisza. Nawet śpi mi się lepiej i nie wstaję tak często do kibelka:-)

A muszę się pochwalić, że udało mi się upolować na allegro książkę Zawitkowskiego "Co nieco o rozwoju dziecka" za całe 35 zł. Nakład jest wyczerpany i już od jakiegoś czasu trzeba było ją nieźle licytować, ceny dochodziły do 130 zł za używkę!:szok:
Wprawdzie babka ma mało komentarzy, ale mam nadzieję, że z książką będzie OK:tak:

kurczę, chciałam tę książkę, ale - tak, jak piszesz - nakład wyczerpany, beznadzieja:-D
fajnie, że ci się udało

:angry::angry::angry: Skad te nerwy????
Ja już mam dosc tego kołatania w srodku. Mi tez o to biega ze ja juz w chacie nic nie zrobie a M nie nadaza. Ale jaj ja pracowałam to kurw.... a wszystko musiało byc i było zrobione.

Nie wiem skąd::no: mnie deprymuje fakt ze ledwo chodze i chce zeby juz bylo po żeby do normalnego zycia wrócic!! Jarek sobie łazi na jakies plenery robic zdjecia, nad morze..kurcze cokolwiek..a ja siedze..jak jakas...grrrr matrona:eek: Ty Króliczątko masz przynajmniej 2 tyg blizej ode mnie! dwa tyg to dla mnie teraz to jakas neverending story:sorry:

Też się cieszę, że to uczulenie a może AŻ uczulenie, hehe:-D Właśnie poł godzinki temu zjadłam płatki cheerios z mlekiem zimnym z lodówki (bo w ciązy ciepłego nie moge bo wymiotowac mi się chce) i mam takie uczulenie, że:szok: i jakie swędzące:szok: Na to wychodzi, że mleka nie mogę...:eek:

Adelina, mam to samo odczucie co ty....koszmar jakis....człowiek czuje się jak upośledzony i skarpetek nie moze założyc bez zadyszki:tak::wściekła/y:
I jeszcze teraz to przykucie do łóżka....
Dzisiaj sie popłakałam bo wstałam na chwilkę, a mój mąż od razu na mnie nakrzyczał, zebym do łóżka wracala...:zawstydzona/y:

I własnie perspektywa tych dwóch tygodni......zeby mozna bylo juz spokojnie rodzic...Każda minuta trwa jak wieczność.

Super ze Koza ma już swoją Hanię przy sobie...ja też chce moją Hankę:tak::tak:

Ja Kochane lece sprzątac z M nasza szafę:-D:tak: Szykujemy już wszystko na przyjście Tomasza:-) Bo zbieraliśmy się za to od piątku ale jeździliśmy po lekarzach z tą moją wysypką. Dziś mamy nareszcie święty spokój i czas na porządki;-) W Kościółku byliśmy także jest ok;-):-D Ah.. kiedy ten wtorek będzie.. hehe niecierpliwa jesem:-D

reklama
Też się cieszę, że to uczulenie a może AŻ uczulenie, hehe:-D Właśnie poł godzinki temu zjadłam płatki cheerios z mlekiem zimnym z lodówki (bo w ciązy ciepłego nie moge bo wymiotowac mi się chce) i mam takie uczulenie, że:szok: i jakie swędzące:szok: Na to wychodzi, że mleka nie mogę...:eek:

Agniesiak to może podswiadomie od tego mleka Cie odrzucało:sorry: w kazdym razie dobrze ze zdajesz sobie sprawe na co i przec co to wszystko :tak:

Do góry