O nie nie nie! Ja się nie dam zwariować;-)
ja też....chyba
zresztą żadnych objawów zbliżającego się porodu nie mam, więc to raczej niemożliwe, bym się wcześniej rozpakowała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie nie nie! Ja się nie dam zwariować;-)
mag007, ja 2 tygodnie temu miałam jeszcze szyjkę na 4 cm, zamkniętą. Nie wiem jak teraz, chociaż ostatnio mocniej pobolewa mnie brzuch i zaczyna się mocno stawiać.
Ale na ile to mogą być wcześniejsze objawy, to nie wiem. We wtorek mam wizytę i chcę usłyszeć, że wytrzymam przynajmniej do 10 marca;-)
ccaroline85, ja na co dzień nie przeklinam, ale obawiam się, że przy porodzie może mi się wyrwać A jestem zupełnie normalna;-)
ciiiiicho;-)Noa mi w 2 tygodnia szyjka skróciła się o 2 cm.
ja też....chyba
zresztą żadnych objawów zbliżającego się porodu nie mam, więc to raczej niemożliwe, bym się wcześniej rozpakowała
Koza tez tak pisała hehe a tu co