reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
nie wiem
jestem w 32+3 tc termin według usg
według miesiaczki ten co na suwaczku
nie wiem kiedy sie moge małego spodziewac
suwaczki swiruja
jestem w 32+3 tc termin według usg
według miesiaczki ten co na suwaczku
nie wiem kiedy sie moge małego spodziewac
suwaczki swiruja
Spac nie moge brzusio znowu pobolewa M nie ma nic mi sie nie chce ,jakas nerwowa jestem niby najedzona a glodna echhhhh dziewczyny ten bol przedmiesiaczkowy bo taki wlasnie jest ile mam z nim tak dni wytrzymac nie jest to tak ze boli niesamowicie tylko bardziej wkurza i drazni bo zawsze jak mialam @ i takie bole sie zaczynaly to sie bralo tabletke i byl spokoj a teraz nie biore tylko czekam na rozwoj a tu jak narazie nic sie nie szykuje tylko pobolewa .Co tak naprawde oznaczaja te pobolewania ? Leci mi taka dziwna budyniowa wydzielina ,dobrze ze jutro wizyta .Mala kopie od wczoraj tak jakos nisko zawsze to byla gdzies tak na wysokosci pepka a teraz tam na dole jest?I czym ona wiecej sie tam obraca i przeciaga tym bardziej mnie pobolewa .A brzuch twardy jak skala
a mnie dzisiaj cos znowu spanie łapie...normalnie masakra jakas. Dzis zaczynam brac zelazo moze od tego brakuje mi sił...
na obiadek racuchy z ryzem i truskawkami mniami...
u was tego pogoda nieciekawa? rano było słonko i zyc sie chciało a teraz szaro buro:-(
co ty od żelaza nie brakuje sił :-), ja biorę od dawna i w ogólę nie moge spać :-(
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
kamikaa spoko ja te bole miesiaczkowe mam od poczatku ciazy codziennie prawie i wszystko jest w normie..wydzieline tez miałam ale to jak zapalenie miałam..
a brzuchol to ciagle mam twardy ;-) bez nerwow
a brzuchol to ciagle mam twardy ;-) bez nerwow
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
jak mam niskie zelazo to nie mam w ogole powera...wiec to musi byc od tego 3 tyg temu robilam badania i mialam 8,8
reklama