Y
yra245
Gość
iza ty się nie bój kiedyś ten twój poród musi nastąpić , poaradź się może mamy która powie ci pewnie to samo co my
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Izuś nie bądź uparta ,tylko wez prysznic i jedz do szpitala , poród porodowi nie rowny, jedna czuje ruchy tam samo, druga wogole, a skurcze co 6-8 min to juz nie przelewki !
Izuś nie bądź uparta ,tylko wez prysznic i jedz do szpitala , poród porodowi nie rowny, jedna czuje ruchy tam samo, druga wogole, a skurcze co 6-8 min to juz nie przelewki !
Teraz mi do 10 minut sie czas miedzy skurczami rozciągnął.. Wiecie co, ide sie polozyc na chwilke i zobacze czy cos sie zmieni.. Bo wcześniej leżałam, później siedziałam, później chodziłam i znów siedze..
Wiesz co, ja mam na wynikach tak to znaczone:Koza - znalazlam w necie to
Ujemny wynik HBsAg świadczy z bardzo dużym prawdopodobieństwem, że pacjent nie jest aktualnie zakażony HBV. Istnieją jednakże sytuacje wyjątkowe, w których nawet pacjent z ujemnym wynikiem HBsAg może być zakażony wirusem HBV, a co za tym idzie może być zakaźny dla otoczenia. Dotyczy to pacjentów zakażonych mutantem wirusa HBV, który nie wytwarza antygenu powierzchniowego HBs oraz niektórych okresów ostrego zakażenia, w których jedynym dowodem infekcji jest obecność przeciwciał anty-HBc w klasie IgM
Teraz mialam 17 minut przerwy..
madzia-gratki i tu...
EJJ dziewczyny bo mnie denrwujecie z tym skurczami i rodzieniem....
prosze przestac!!!
iza-to moze cos sie zaczna.... polz sie moze przejdzie...i podobno jak sie cche sprawdzic to do wanny sie idze na kapiel...i jak sie po niej nasila skurcze to znaczy ze to to...
A i wiesz IZa nie znamy sie ale bardzo poruszla mnie twoaj historia naprawde mysle o tobie dzisiaj..i mam pytanie...jesli niecchesz to nie odpowiadaj na nie...
Ile ty jestes mezatka?? i ile wczesniej znalac tego twojego meza??
Mnie nie bylo Bo mnie glowa bolala i poszlam sie polozyc i usnela.... i tak do 17 spalam....hehe az M. przyjecha...a tu obiadku nie ma...ehehe ale naszczecie zrobilam mu pierogi kupne..i chlop zadowolony....
a wlasnie co myslicie o Imieniu Matylda???