Agniesiak85
Fanka BB :)
Dziewczynki ja zmykam już spac. Do jutra!;-) Nie rozpakowujcie się tej nocy, hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
marti ma śliczne dzieciątko....ale może na luty wystarczy już rozpakowanych, co??;-);-);-);-)
ja powoli znikam spaćdobrej nocki
bo frotka jeszcze nie urdziłaa patrze w liste rozpakowanych i brakuje mi chyba frotki...?
a marti to nie wiadomo jak urodzila?? ale miala rozwarcie wiec pewnie naturalnie, czy sie myle...?
jejku ale malutka jest śliczna :-) super, że ma 10pkt.
a ja dziś znowu miałam skurcze - ale co 13min. lekarz mi powiedział, że nie urodzę jeszcze bo dzidzia wysoko i jedynie te skurczyki mogą mi pomóc by dzidzia się obniżyła...
marti i frotka - obie urodziłybo frotka jeszcze nie urdziła
ups ale ze mnie dupcia pomyliłam teraz frotkę z fiołkowąmarti i frotka - obie urodziły
info od frotki oraz zdj Malutkiej jest na wątku wiadomości z porodówki
Ej ej Ja to mam jeszcze dużo czasuups ale ze mnie dupcia pomyliłam teraz frotkę z fiołkową