reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hello!!

Ja już po dwóch pączkach mniam:-p Ale oczywiście jak je jadłam to myślałam o wizycie którą mam dzisiaj u gina i że znowu mi powie że dużo przytyłam przez tą ciążę:baffled: Zobaczymy co mi powie dzisiaj na to moje białko w moczu:-(

króliczątko rzeczywiście w tej aptece jest taniej. Same podkłady ginekologiczne wyszły mi taniej o 1,50zł na opakowaniu. Przedzwonię po południu do tej apteki i się spytam co i jak.

U mnie pada śnieg:confused2: już mam go dosyć!!

cześć Kochane :-)

ależ miałam noc :sorry: plecy mnie od chodzenia wczorajszego napierniczały, leżeć nie mogłam, siedzieć nie mogłam, stać nie mogłam :confused2: M. mi masował plecy pół nocy...

u nas pączków raczej nie będzie, bo do sklepu mam daleko- z pól godziny w jedną stronę... i chociaż pogoda super, to nie chcę się przemęczać, a M. wraca późno :-(
a do polskiego sklepu to już w ogóle mam kawał drogi :-(
nic to, zamiast pączków jem arbuza :-p

odbiję sobie we wtorek, bo tu bedzie Dzień Naleśnika :-p

A też wiem, ze sa różne aparaty. Miałyście robione na takim, co się wciska też guziczek jak się poczuje ruch dziecka?

tak :tak: i raz niunia miała czkawkę, to nie dość, że słychać ją było wszędzie, to jeszzce kazali mi te ruchy rejestrować :-D

Kamikaa- wspólczuję zimnego domu :no:
u nas w starym domu była taka akcja, że wysiadł piecyk gazowy- tzn ognia nie było, a gaz sie ulatniał i ponad 2 tygodnie czekaliśmy aż właściciel naprawi :angry: a to był styczeń :crazy: i jeszcze głąb mi wciskał, że tak powinno być: bez płomienia :szok:

Hej :)

Noc okropna.. Cały czas bolał mnie brzuch i plecy ;/ W dodatku od 2giej w nocy do 5tej nie spałam bo łapały mnie skurcze :( U mnie dziś nawet ładna pogoda, tylko śnieżek prószy i gdzieś słonko się skryło. Zamierzam się dziś wybrac na mały spacerek (taki chociaż do sklepu).

Miłego dnia :):*

Witam:)
Ja też jeszcze bez pączka ale idę zaraz do sklepu i kupię:) A pozatym tez zamierzam robić te pączki z serkiem hom.
mirosia jak masz białko w moczu to chyba Cię skierują do szpitala, ze mną leżała tak dziewczyna co miała białko w moczu, ale miała jeszcze wysokie ciśnienie no i było to zatrucie ciążowe
Co do KTG, to ja miałam parę razy takie z guziczkiem, u mojej gin też jest KTG ale u niej jeszcze nie miałam
kasai ja też mam takie schizy, co prawda siędzę sama w domu, ale i tak można zwariować. Dziś mój M miał mnie zawieść do rodzinki, ale widzę że śnieżyca się zaczyna więc raczej nici z tego
kamika a Tobie nie dali nic na podtrzymanie? Jesteśmy mniej więcej w tym samym okresie ciąży i ja jeszcze 2 tygodnie mam brać feneterol i isoptin

Witam sie i ja :)
Jakas awaria dopadła rano nasze forum, ale dzieki temu juz sobie posprzatalam i skonczylam wreszcie robic papiery firmowe:tak:
|Nadal jestem chora, katar mnie meczy strasznie, i ogolnie bardzo osłabiona jestem.. po pączki sama sie wybiore, trzeba isc do sklepu to kupie przy okazji :) ale ja jestem wybredna co do paczków, musza byc z nadzieniem truskawkowym i koniecznie bez tego lepiącego lukru, tylko z cukrem pudrem :)))

Witam nowe mamusie:)))
Kurcze ciekawe jak tam nasza młoda mamusia ?:)

ja od kilku dni czekałam na czwartek i na faworki :D mniam...... uwielbiam.
Kurcze ciekawe jak tam nasza młoda mamusia ?:)

ciekawe,ciekawe. Napisałam do niej rano, przed 6 na pewno. Pisała że nie może się doczekać,a ciśnienie jej tak skacze ze co 15 min jej mierzą. Odezwie się jak będzie już po :-)

reklama
Do góry