reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ale naprodukowałyscie:)moniska widzisz martwiłas się na zapas a tu okaz zdrowia :)
No właśnie moja Oliwka 16kg waży i dziś odebraliśmy wyniki które są.... IDEALNE!!! !!! Wszystkie :) hemoglobiny to ja nigdy takiej nie miałam :)
Więc taka jej uroda :)
Będziemy tylko na fizjoterapie chodzić bo ta nóżka lewa jest jeszcze płaskokoślawa ale coraz mniej :)
Idę Was nadrobić i zaraz Wam odpisze :)
A i u mojego M.na imieninach byli T. I Sz.całe 30minut...śmieszne ...

polka to świetnie że wyniki Oliwki są w porządku :) a co do nóżki wypracujecie :)

dziewuszki pochwalcie się co szykujecie na święta :) jakoś mi brak pomysłów i nie wiem co mam przyszykować :) dziewczyny śpią , ja po kolacyjce i chyba zaraz się skuszę na lampkę winka :) a co mi się też coś należy od życia.

polka super, ze wyniki dobre u Oliwii :)))

Monia i widzisz taki widocznie Twoj synek ma urok...

polusia ja juz siedze z lampka bialego :) aha i nic takiego nie gotuje...

Dzisiejsze szczepienie w miare poszlo, plakal tylko przy wkluciach, potem juz byl soba - wiercipietka. Do tego mielismy od razu szczepienie z 13 miesiaca, od tego roku weszlo, ze szczepienia z 12 i 13 miesiaca sa razem, wiec mielismy MMR + pneumokoki + meningokoki + przeciw grypie. 3 wklucia razem, ale teraz na szczescie kolejne szczepienia, jak bedzie mial 3.5 roku.

polusia Ty winko, a ja pije juz druga herbate ze sokiem :) ale mnie rozgrzało hehe
polka super, że córka zdrowa jak rybka:)

Moje dziecko dzisiaj miało tylko jedna drzemke i w efekcie po 17 był juz marudny, wiec wykapałam Go i poszedł spac juz po 18, zobaczymy o której wstanie.
Dziewczyny może któraś z Was napisać, czy z Yrą i dzidziusiem wszystko ok? Bo ja nie wiem co to jest ts, a czasem o nich myśle:)

Cześć Dziewczyny!

Ramari cieszę się, że u Radzia ok. Gondolki jeszcze nie kupiliśmy, ale zakupimy. A Ty też myślisz o podwójnym wózku? Co do rozstępów, to z Szymciem nie miałam, tylko na boczkach takie małe. A teraz niedawno zauważyłam, że mam jednak na brzuchu, niezbyt są widoczne, ale jednak. Przytyłam mniej, no i brzuszek też wydaje mi się mniejszy. Tobie życzę, żeby się nie pojawiły.
Myszowata dzięki:) Mamy się z Madzią dobrze, tylko kurcze chyba mi dzisiaj na raty czop śluzowy odszedł. No nic, pożyjemy, zobaczymy.
Polka super, że Oliwia zdrowa jak ryba:)
Kalisa u nas z reguły dwie drzemki, a jak jest jedna, to też trochę wcześniej kąpiel i spanie, a budzi się w zasadzie tak samo jak zawsze.
Monika, Heronek, Blu super, że chłopcy znieśli dzielnie szczepienie:)
Neska życzę wytrwałości! Doskonale Cię rozumiem, ale jeszcze tylko trochę i znów będziesz w pełni sił.
Ccaroline gratulacje!

U nas pogoda dziś była paskudna, nawet deszcz ze śniegiem padał:( A jeszcze wczoraj było dość przyjemnie. Podobno do końca tygodnia ma być zimno.

Życzę spokojnej nocy!

reklama
polka super,że córa zdrowa:)
ale narobiłyście mi ochoty na winko:-) chyba i ja coś chlupnę :-)
polusia my wybieramy się na Święta do rodziców moich więc gotowanie odpada. A tutaj teściowa będzie gotowała.

Marciaa nowe suwaczki widzę u Ciebie. Fajne.

Ostatnia edycja:
Do góry