ionka
Fanka BB :)
Dzisiejsze szczepienie w miare poszlo, plakal tylko przy wkluciach, potem juz byl soba - wiercipietka. Do tego mielismy od razu szczepienie z 13 miesiaca, od tego roku weszlo, ze szczepienia z 12 i 13 miesiaca sa razem, wiec mielismy MMR + pneumokoki + meningokoki + przeciw grypie. 3 wklucia razem, ale teraz na szczescie kolejne szczepienia, jak bedzie mial 3.5 roku.
Ty zobacz, a u nas ciągle 12+13 miesięcy, czyli 12 mmr+pneumo i 13 meningo. a u Was grypa jest w standardzie??
Mamy się z Madzią dobrze, tylko kurcze chyba mi dzisiaj na raty czop śluzowy odszedł. No nic, pożyjemy, zobaczymy.
o kurcze Asia, jak mi Pan Czop odszedł to za 24 godziny Ol była po tej stronie brzucha :-) trzymam kciuki! :-)
co do spisu, to my sie juz tez spisaliśmy, dostaliśmy formularz do domu i niedługo ma przyjść pan i zabrać papierzysko.
na święta w tym roku mam w planach pierwszy raz upiec schabik. juz mięso zamówione, więc jak macie jakieś przepisy to dawać proszę :-) pewnie zrobię sernik z galaretką, jajka na kilka sposobów, jakies sałatki, sama nie wiem!