reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wiolonczela do tej pory nie umiałam, ale wmawiam sobie, że muszę być dla Franka uśmiechnięta i radosna i jakoś mi wychodzi

reklama
moja młoda bez butów- w skarpetach z abs, które czasami są na nogach a czasem nie :)
podłogi umyte, pranie powieszone, obiadek się gotuję - więc czas dla siebie teraz :)

Dzien Dobry!

myszowata usmiechu!!!

polusia polka taka laurka to cudo normalnie, az sie poplakalam i jak zobaczylam ta jego czesc pogryzmolona - duma rozpiera :)

polusia super dzien mieliscie :)

yra u nas tylko skarpetki

wiolonczela tez mysle, ze to reakcja na cos nowego w jedzeniu...

U nas znowu pada i szaro :(, ale przynajmniej cieplo. Ja zaraz 3 kawka i ogarnac mieszkanie, Mlody juz zdazyl z rana zdemolowac wszystko :)))

a u nas dzis leje, więc siedzimy w domu :-( lipa, bo pewnie młodej odwali, że na podwórko nie pójdzie... miałysmy sie też spotkac na lunchu ze znajomymi, no i nic z tego :sorry2:
wczoraj po tym obżarstwie Ol nawet w nocy nie miała apetytu na mleko ;-) a to zjadła olbrzymie śniadanie :-D oby tak dalej :-)

yra, moja po domu chodzi w body z krótkim, na to cienka bluzeczka z długim, spodnie dresowe, skarpetki i bez butów. albo zamiast dresów legginsy. albo rajstopki i spódniczka. nie lubię dzieci w samych rajstopach ;-) no ale zawsze bez kapci, bo nawet nie mamy, a bosa stopa chyba lepiej pracuje. poza tym u nas zimne podłogi są, Ol łazi po nich i się świetnie zahartowała (odpukać!!) :-)

Wiolonczela - śluz może być oznaką alergii, choroby, różnie. Mogła zjeść coś co jej brzuszek nie toleruje. Jak dlaej tak bedzie to może zadzwoń do przychodni i spytaj.
Myszowata - dobrze że ci się to udaje. Jednak dzieci dają nam wielką siłę :). Nawet nie zdajemy sobie z tego sprawy

A miałam już kiedyś pytam i tak mi sie przypomniało. AsiaKC będzie miała teraz dzieciątko? Nie jestem całkiem w temacie bo nie zawsze mam czas zajrzeć i nadrobić....

A ja Was czytam i nie mogę sie nadziwic jak wy dajecie wszsytkie radę z dziećmi, sprzątanim, ogrodem itp. U mnie dużo mąż robi, a w zasadzie to 90 % obowiązków przejął, a ja jakoś ciągle na nic czasu nie mam :(

Witam się!
A ja znów zaniedbałam bb:( W sobotę byłam z moim ślubnym na randce a Oleńka spała u babci. Chata wolna ale niestety dostałam @:( Ale przynajmniej się wyspaliśmy do 8.30:p Wczoraj wybraliśmy się na wycieczkę do Rzeszowa. Odwiedziłam dwie koleżanki i pochodziliśmy troszkę po sklepach. Ola była mega grzeczna i usnęła w drodze powrotnej. Dałam jej w domu butle na śpiocha i spała już do rana. Dziś rano tak jak Franuś Polki przyniosła mi kurtkę i pokazuje na drzwi:) Pokochała spacerki, kurki, traktor i całą resztę:p Teraz drzemie. Chyba znów przechodzimy na jedną drzemkę w dzień. M uprawia mi pole i popołuniu będę siać jarzynki.
Mili witaj!
A ja jestem wykończona - cały dzień jazda na szmacie...A i pochwalić się muszę - Franio wędrował dziś trzymany za jedną raczkę!:tak:
Brawo dla Frania!!! Ola też śmiga za rączkę:)

MAziajka i jak tam nowa praca TWojego M, zadowolony?
U nas tez wczoraj cudnie, cały dzień w ogrodzie, chciałam jechac na plac zabaw ale mojemu mężowi się nie chciało, więc spedzilismy dzien w ogródku.
Dziewczyny czy sluz w kupce zawsze oznacza coś niepokojącego, moja mała miała go dzis duzo, jak u nas przy dniach płodnych, przepraszam za opis
Zgadzam się z dziewczynami. Pewnie mała zjadła coś nowego. Nie martw się!

Yra czasem zakłądam Oli kapcie ale one są sekunde na nogach, więc chodzi w skarpetkach.
Polusia śliczny zdjęcie:)
Miłego dnia kochane!

reklama
Do góry