reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie
Dzisiaj przelotem, bo w pracy siedzę i dużo roboty mam. Pewnie będę zaglądać jak tylko czas pozwoli

My wczoraj byliśmy na dużych targach "Czas dziecka". Bońciu, jakie piekne były rzeczy. Wózki, foteliki, a jakie zabawki. Np prawdziwy koń na biegunach z drewna. Skrzynie na zabawki prześliczne. Mebelki, pościel.
Nie mogłam się napatrzeć...
Za dwa tygodnie targi dom i ogród, wiec musze sie w pieniążki zaopatrzyć, to sobie pokupuję roślinek, jakiś plac zabaw drewniany może wreszcie upatrzę:-p

E: Czarnuszka. Kaszel po zapaleniu płuc może być nawet 2 miesiące, bo podrażnione wszystko jest. Ale dopytaj lekarki, najlepiej to pulmonologa, bo może miec alergie i wziewy na stałe... A robiliście badanie krwi po tej chorobie, czy już wyleczone jest? Bo jest jeszcze taka paskudna bakteria, która wywołuje zapalenie płuc - nazywa sie chyba mycoplazma, i ją sie ciężko leczy, tylko konkretną grupą antybiotyków, chyba Klacidem można, ale dokładnie już nei pamiętam

Ostatnia edycja:
Milka biega w rajtuzkach , bez kapci .Albo leginsy i skarpetki z abs.Na górze body kr. rękaw albo na ramionka i bluzeczka dł. rękaw na to. Body z długim -powyrastała i nie kupuję już.
mrozik tez bym sobie poogladała :)zwłaszcza mebelki , bo do dzieci musimy kupić cos praktycznego i funkcjonalnego dla dwójki:)
Pije kawkęrobota nie zając:)

MAziajka i jak tam nowa praca TWojego M, zadowolony?
U nas tez wczoraj cudnie, cały dzień w ogrodzie, chciałam jechac na plac zabaw ale mojemu mężowi się nie chciało, więc spedzilismy dzien w ogródku.
Dziewczyny czy sluz w kupce zawsze oznacza coś niepokojącego, moja mała miała go dzis duzo, jak u nas przy dniach płodnych, przepraszam za opis

yra jeśli chodzi o buty to Franio tylko w skarpetkach

Witam się i ja! Dziś humor mam lepszy choć nic od wczoraj się nie zmieniło w sytuacji opisanej na ts...Noc też koszmarna tzn Franko super, ale ja makabra...No nic postanowiłam się nie dręczyć i robić swoje i włączyć olewatora.Słonko piękne - zobaczymy jak długo bo w prognozie opady. Młody śpi, a ja szykuję kawkę bo głowa mi pęka...
Miłego dnia:-)

edit: wiolonczela może reakcja na nowy produkt do jedzenia?

Witajcie,
chyba musze częściej zaglądać, bo robią mi się niezłe zaległości.
Asiu ciesze się, że wózek wybrany. Daj znać jak się sprawdza. I oczywiście czekam na wieści od Ciebie :-)
wiolonczela myszowata dobrze pisze :-) Może Elenka jadła coś nowego.
myszowata i dobrze zrobiłaś. Nie przejmuj się tak bardzo!
yra u nas tylko skarpetki.

Ja kawkę już wypiłam i lece dalej ogarniać szafę.

Myszowata fajnie że umiesz właczyc olewatora

Asiu Yra RAmari zadbajcie o siebie szczegolnie, zróbcie sobie mnóstwo przyjemności, kurcze szkoda że to tak jest, że jak same o siebie nie zdbamy, to nikt inny tego nie zrobi

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:)

Nocka u nas ok,Bartus raz zapłakał chciał smoka ale po chwili wypluł i gadał,smiał sie przez sen;)Pogoda deszczowa siedzimy w domu.Zaraz obiadek bede małemu robiła,a ja sobie chyba kawke zrobie bo głowa mnie boli.U mnie Bartus przemieszcza sie bez kapciów w samych skarpetkach czasem ma spodnie,a tak to body kr rekaw,albo dł rekaw,bluzka i rajstopki.
Własnie ostatnio Bartus próbuje łapac sie za stół i sie podciagac do góry i sciagac serwetki takze tego co zawsze miała na stole juz nie moge trzymac,ale jak jestem jest grzeczny,tylko jak mnie nie ma jest brojem:)

Asia,yra ramari dbajcie o siebie juz niedługo godzinka zero:)

Dobrego dnia:)

Do góry