M
myszowata
Gość
kajcik witaj!
Mój Franio ma 77,5cm i 10380g. Byliśmy na dworzu 2h. Teraz Franio drzemkuje:-)
Mój Franio ma 77,5cm i 10380g. Byliśmy na dworzu 2h. Teraz Franio drzemkuje:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój starszy też ma tą właśnie wadę i rehabilitantka nie pozwoliła tych butów używać.
No on dalej ma, chociaż widać poprawę. Karol miał 15 miesięcy jak zaczął chodzić, możliwe że przez tą koślawość tak późno. Byliśmy na wizycie prywatnej u takiej słynnej rehabilitantki i ona powiedziała, że taka koślawość często jest u małych dzieci fizjologiczna, ale u niego to trochę jednak wykracza poza fizjologię. Mieliśmy zadane ćwiczenia, chodziliśmy potem do ośrodka rehabilitacyjnego. Butów specjalnych nie kazali zakładać, wręcz mówili żeby wybierać jak najbardziej elastyczne obuwie. W domu poszukam zdjęć, które robiłam jego nóżkom na polecenie lekarki i jak znajdę to Ci wkleję.Blueberry ma taka wadę? Tzn., że to nie znika z wiekiem? Mój Franek tak te stópki wykręca, że czasem mam wrazenie, ze nie da rady na nich sam chodzić:/
kupiliśmy te buciki do domu befado, na rzepy - nasz błąd, trzeba wymienić. już ściąga.
Dziękuję Ci bardzo czekam.No on dalej ma, chociaż widać poprawę. Karol miał 15 miesięcy jak zaczął chodzić, możliwe że przez tą koślawość tak późno. Byliśmy na wizycie prywatnej u takiej słynnej rehabilitantki i ona powiedziała, że taka koślawość często jest u małych dzieci fizjologiczna, ale u niego to trochę jednak wykracza poza fizjologię. Mieliśmy zadane ćwiczenia, chodziliśmy potem do ośrodka rehabilitacyjnego. Butów specjalnych nie kazali zakładać, wręcz mówili żeby wybierać jak najbardziej elastyczne obuwie. W domu poszukam zdjęć, które robiłam jego nóżkom na polecenie lekarki i jak znajdę to Ci wkleję.