reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
widzę, że pogoda dopisała i cichutko dzis było :-)
a my po roczku u znajomych. Ol sie wybawiła i miała taki apetyt, że szok, zjadła udko kurczaka, dwie kanapki (sama sobie trzymała, słodkoooo), sałatki z makaronem i jeszcze na to chrupki i picie. aż w szoku byliśmy ;-) juz zapowiedziałam, że na jedzenie bedziemy jeździć do nich ;-)

padnieta jestem, idę poczytać i lulu.

Hej,

My dziś też prawie cały dzień na dworze, nóg nie czuje bo obeszliśmy całą maltę dookoła (Marciaa nie było większego problemu z dojazdem, najgorzej do 12, później już si;-)), ja wszamałam loda a Marcelo dostał swojego wafla i pochłonął go całego. Po powrocie spotkaliśmy się z przyjaciółmi i też czas spędziliśmy na świeżym powietrzu, chłopaki postrzelali, a my kolejny długi spacer (jednak nie robiliśmy grillka) i o 19:30 zlądowaliśmy w domu. Uwielbiam to wieczorne ciepełko i długi dzień. Uciekam spać bo ledwo patrzę.

Dobranoc.

dzień dobry :)
Dziś wszyscy na raz się obudzili :) i szykujemy się z Oli do przedszkola. Noc była super :) Powietrze na wszystkich zadziałało.
Wieczorem M.mi pomógł dom ogarnąć i dziś tylko obiad i podłoga :) więc w planach bardzo długi spacer !!! !!! !!!

Franko jak wstał z łóżka to przyniosł do mnie kurtke i kazał się ubrać :) hi hi

Nic miłego dnia Wam życzę. Mało nerwow :) samego słońca !!!

Dzień dobry :)Pogoda dopisuje , fajnie dni spędzałyście:)
Asiu ,Yra życzę Wam teraz jak najmniej stresu i spokojnego oczekiwania ,w radości, na narodziny maleństw.
Też sie wściekam na mojego T,bo prawie wszystko sama robię .Chciałabym poprostu usiąść i cieszyć sie nowym mieszkaniem.A tu ciągle końca nie widać.On ma czas zapalic co pół godziny, kawki celebruje i śpi do oporu:(
Dzisiaj same w domku, za oknem bardzo pochmurno i nieprzyjemnie:(Mam nadzieję na słoneczko i spacerek z Milusią:)

Witajcie poniedziałkowo:)
U nas pogoda zapowiada sie cudnie, od samego rana słoneczko świeci. Wstaliśmy o 6 i teraz moje dziecie juz ucina sobie pierwsza drzemkę. Ja planów szczególnych na dzien dzisiejszy nie mam standardowo jak co dzień sprzątanie, obiad ...

yra mój po domu biega w rajstopkach i body, czasem jak jest chłodniej to jeszcze sweterek mu ubieram
frotka ehhh Ci faceci, im jak się czegoś jasno nie powie to raczej sie nie domyślą:/ wiec teraz Ty odpoczywaj a mężem steruj w porządkach :D

Yra mój Franio jeśli chodzi o ubranko to ma body na krótki,bluzke na długi,spodnie i skarpetki i chodzi z reguły bez łapci. Czasem zamiast spodni chodzi w rajstopach.

dzień dobry :)
a u nas piękne słoneczko i ciepluto się robi - więc spacer obowiązkowo będzie, a zaraz idę pranie powiesić bo się kończy prać i pościel na taras wyrzucę :)
nocka spokojna- mała wstała o 6:35 więc teraz już dawno po śniadanku bawi się ciuchami w salonie :)
dziś znowu wizyta dentysty - kolejny ładny ząbek będzie:)

Asia kurcze ale to zleciało i już zaraz mała dziewczynka będzie z Wami :) życzę szybkiego i bezbolesnego porodu :)

myszowata głowa do góry i olewator dziś włączony :)

miłego dzionka życzę :)

e: yra moja młoda całą zimę chodziła body dł rękaw , spodnie dresowe lub leginsy i skarpety - teraz tak samo biega :)

reklama
Witajcie.
U nas pogoda paskudna !!!!! co tu robic caly dzien :( pewnie troche pocwicze.
Sebus ciagle kaszle po tym zapaleniu pluc , dawalam mu bardzo dlugo wziewy i jak tylko przestałam to dalej ma kaszel nie wiem czy tak powinno byc , ciagle mnie to martwi.

witam

moje dziecko nie śpi od 6,50 ale nie wyjmuje go z łóżeczka. o dziwo przeprosił się do butli i mleka. normalnie cud. zjadł 250 mleka i żyję nadzieją że zaśnie na godzinkę chociaż. u nas jeszcze cały czas noc, M śpi. ja w łóżko. w oczekiwaniu na sen jasia.

dziś pewnie też na dwór, no i odwiedzić dziadka.

pytanko w czym chodzą wasze dzieci w domku?

zaczęło padać, pięknie :(
moj to body z dł. rekawem i albo rajtki albo spodnie i skarpety, co do kapci to mu zakładam co 2 minuty a on sciaga,

Do góry