reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

myszowata :( coś się stało ? :(

A my też wróciliśmy od chrzestnej Frania :) całe popołudnie na dworze :) grill :) zaliczyliśmy. Przywieźlismy 5litrów świeżego mleka :) i 2mendle jajek. Super niedziela. Przypomina mi się dzieciństwo jak jeździliśmy z rodzicami na wieś :) Franko czeka aż manna ostygnie ale coś mu sie na spanie nie ma.:)

reklama
Witam dopiero teraz

Dzisiejszy dzień my również spedziliśmy na śweżym powietrzu bo grzechem było nie wyjść. Po południu zostawiłam moich chłopaków samych a ja spotkałam się na kawke z koleżanką. Na rynku, nad Wisłą ludzi full, kto mógł to korzystał z pogody.

a ja sie opalilam na twarzy, caly dzien z przerwa na obiad na dworze, mlody hasal az milo patrzec, chodzi prawie bez upadkow, potem bylismy na pizzy i mlody prawie nie zjadl mi juz kaszy :p, padl szybko, ja tez ide na x -factor popatrzec z lozeczka i spanko,
dobrej nocy

heronek ale radość miałaś w sercu pewnie :)

polka ale wałówa :)

kalisa my byliśmy na kopcu kościuszki i szliśmy tą alejką w stronę zoo i kopca piłsudskiego to też masa ludzi :) ale warto było bo szkoda tracić takiego dnia jak dziś :)

polusiu wstyd sie przyznać, ale ja na kopcu i w zoo jeszcze nie byłam. Mieszkam tu juz prawie 4 lata, obiecywałam sobie że juz nie raz, że sie tam wybierzemy i jakoś nie wyszło. Ale teraz z dzieckiem to juz na bank te miejsca odwiedzimy:)

Witajcie

Ja dzisiaj bez sił kompletnie, niestety miałam strasznie niskie ciśnienie:( Także moi chłopcy dzisiaj sami spacerowali. Szymon ostatnio zafascynowany samochodami;)

Dziękuję za wszystkie Wasze opinie na temat wózka, zdecydowaliśmy się na ten, co ma Czarnuszka.

Miłego wieczoru:)

Asia - to juz wiem czemu tak tandetnie sie dzis czulam, normalnie jakby mnie przez wyciskarke przepuscic , na placu zabaw 30 min i ledwo zyłam ;( ale nie pomyslalam o cisnieniu .

Alan tez jakis nie swój - wstal o 6 , co mi nie bylo na reka i usnal o 9 rano i tak spal 3 h , normalnie szok, on spi 1 h w ciagu dnia i ma tylko jdna drzemke a dzis ok 16 znowu usnal no a ja juz z nim - mozna powiedziec ze były 2 drzemki i to długaśneeeeee , no i juz spi ;), ale chyab przyczyna nastepny zebisko ;) tylko ze juz niezle widoczny wiec nie wiem czy oby napewno bo juz sie wyrżnął wiec chya bjuz nie powinno bolec .
A my jutro jak sie uda na szczepienie , jak patrze jaki on rozumny i juz mozna fajnie tłumaczyc to az mi sie serce kraje ze mam pozwolic go kuc . Wiem ze szybko zapomni i jak sie udrrzy to moze i bardziej boli ale ja z tych co za iglami nie przepadaja ;)
Jak do tej pory ubrac go na spacer bylo masakra to teraz sam nastawia raczki aby sie ubrac bo wie ze fajnie bedzie ;)
A ja przez weekend szczerze powiedziawszy to obijalam sie totalnie, mam duzo roboty papierkowej - jakies durne raporty , projekty, sprawdziany oczywiscie no i du...a nic nie ruszylam , ale musze to zrobic wiec chyba jutro pojutrze bedzie siedzenie po nockach ;(

reklama
polusia ale piękna wycieczka :) super !!! marzy mi się odwiedzić Wasze kąty:)

heronek cudne uczucie dostać laurke od dziecka nie ?
asia a Tobie 2 tygodnie do terminu zostały :) no to już jutro możesz rodzic :) trzymasz się twardo widzę :)
3mam kciuki !!!

k aralajna taka wiosenna opalenizna najładniejsza i mówią że trwała :) ja też złapałam słońce. Odkąd święci słońce nie używam żadnych podkładow i pudrów i tak zostanie do jesieni :) jak co roku.

Franko zasnął zaczym zjadł manne :( ale może przez to że na kolacje zjadł jajecznice z dwóch jaj. :)

U nas misje święte i rekolekcje wielkopostne więc Wiktor ma wolne od szkoły :) pozostaje rano wstać tylko do przeszkola a na 11.00do kościoła. 3dni z łobuziakami. Jak ja to wytrzymam przez cały dzień hi hi

Do góry