moniSkaBe
Fanka BB :)
ta, a kazdy ortopeda powie co innego, badz tu madry.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ta, a kazdy ortopeda powie co innego, badz tu madry.
Witam
My tez dzisiaj walczyliśmy o żłobek dla Wiktorii - państwowy, bo teraz do prywatnego chodzi i trochę mam rozjazdy, bo daleko od Filipka przedszkola. Tak to będę przy jednym parkingu oboje miała , jak sie Wiki dostanie.
Moja mama o 4 rano zajęła kolejkę, była 10. Pierwsza osoba przyszła o 12. Po moijej mamie już tłumy były. Na raz przyszło około 40 osób. Później o 7 zmieniła ją tesciowa moja i złożyła nasze podanie. podobno mamy duże szanse. No chyba ze dużo "samotnych" rodziców sie znajdzie, to wtedy się przesuwamy na dalszy plan
K_arlajna - no to zdrowe zachowanie. Walczy o swoje. Nie on zaczął przecież . Dobrze że nie daje sobie w kasze dmuchac, tylko sobie radzi. Powiem ci, że moja teściowa też nie była zadowolona jak Filipka daliśmy, bo ona sie upierala że ona może z nim zostać. Teraz uważa że dobrze zrobiliśmy. Dobrze sie rozwija, lubił chodzić do żłobka. Z przedszkolem nie było problemu. No i teściowa dalej pracuje...
alex pnącze - powojnik inaczej clematis, do donicy - pelargonia, begonia, lobelia - te mam sprawdzone i wiem jak się hodują w takich warunkach jak piszesz bo takie same mam z jednej strony tarasu- jakby coś to pytaj
lecę spać bo padam po tych moich wojażach w ogrodzie
spokojnej nocy życzę