reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

yra żart dość dziecinny, moj kolega własnie pisął że blizniaki beda miec, faktycznie żona jego w ciązy ale pojedyńczej, ja tam raczej nie zartuje 1 kwietnia, chciałam mezowi napisac że na naszym pobliskim nieczynnm kominie jest juz bocian, co roku przylatuje, ale on tak na niego czeka juz od lutego, że szkoda by mi było jego i tego rozczarowania

reklama
alex a musi być kolor fioletowy ? bo jeżeli nie to może wiciokrzew albo groszek pachnący- to są pnącza ,do doniczek mogą być funkie mają fajne liście a kwiaty takie długie dzwonki - ja mam je przy chodniku w cieniu,do doniczki też rododendrony - one mają zielone liście przez całą zimę a kwitną wiosną - ładna roślina ale jak dla mnie nie rewelacja :) mogą być moje kochane azalię - one też lubią cień, a pięknie kwitną.w cieniu mam też hortensje i też kwitną fajnie bo mają różne kolory - zależy do stopnia kwitnięcia i kwasowości ziemi,fuksje - to moja mama znowu hoduje , ja ich osobiście nie lubię :) jak coś jeszcze to pytaj :)

a u nas pierwsza wiosenna burza. mała śpi a ja się relaksuję przy bb :)

Hej, wg mnie Elefanteny są właśnie elastyczne. Można sobie pooglądać jak wyglądają na stronie Deichmanna, albo na elefanten.de. Mają też sandałki z zakrytymi palcami:

00_1402895_P_pp.jpg

Szczepienie MMR u nas jest po 13 miesiącu dopiero.

Co do bocianów, to mój Karol ma ostatnio zajawkę, że chciałby mieć siostrę ;)

Dzięki Polusia, jesteś wielka...
chyba postawię na azalię japońską lub fuksję, ale w bieli
powiedz mi ejszcze ten groszek mógłby iść do wiszącej donicy i jak będzie rósł - owijać go jakby w kulę (nie wiem jak to wytłumaczyć), w domu mam tak bluszcz zrobiony

Dzięki Polusia, jesteś wielka...
chyba postawię na azalię japońską lub fuksję, ale w bieli
powiedz mi ejszcze ten groszek mógłby iść do wiszącej donicy i jak będzie rósł - owijać go jakby w kulę (nie wiem jak to wytłumaczyć), w domu mam tak bluszcz zrobiony

myślę że możesz go tak prowadzić - wszystko zależy jak go będziesz sobie układała bo groszek to raczej pnącze -ja miałam zawsze na siatce i tak sobie szedł . ale spróbować zawsze warto :)

wiolonczela jutro z groupona ide na sushi dam znac jak bylo, i jeszcze wykupilam jakis karnet na zabawe dla malego,

w ogole to witajcie;-)

dostalam przed chwila maila ze wyszla do mnie paczka ze streetcom, czy ktoras z was cos dostala? bo sama nie wiem co to moze byc... :p

ja zaczelam likend ale fajnie, fajnie sie pracuje ale tym bardziej fajnie sie odpoczywa :p

co do bucikow to maly smiga super w nich,a mam takie srednie ani za bardzo sztywne ani za bardzo elastyczne, i to rozne pary, ale jesli chodzi o wieksze przestrzenie to tez jeszcze pawelek nieco sie boi, pewnie to niebawem minie i bedzie strzala he he
a w zlobku jest najmlodszy jak sie okazalo:-)ale daje rade, dzis jak go m zawiozl to od razu na zjezdzalnie smignal i nawet kaputkow nie mial czasu zalozyc, a ja nawet nie przypuszczalam ze moje dziecko juz zjezdza hehe

Restauracje, spa, sport, koncerty i wiele innych z 50% zniżki na Groupon.pl dziewczyny co o tym myslicie, korzystałyscie kiedys z oferty groupon

fajne maja oferty. Wyjazdowe bo na kosmetyczne bym uważała. Czasem ktoś wystawia swoje usługi byle zarobić a kiepsko robią np. manicure. Jednak nie wszyscy wiec uwaga mozna sie naciac czasem. Ja ciagle czatuje na cos ..moze mi cos wpadnie w oko :)

a jak u was dziś 1 kwietnia? moja koleżanka na nk wstawiła zdjęcie że jest w ciąży, wstawiła zdjęcie usg, jak dla mnie to raczej kiepski żart. pełno osób jej gratulowało a ona ma frajdę.

tez mnie kolezanka na brała ze w ciazy. eh.

widzielismy bociana wczoraj :))))))))))

Czyli to nie jakies oszustwo? oferty wyjazdowe sa super i cena przyzwoita i warunki wydają się byc luksusowe, a jak to działa, kupuje przez internet i co dalej, dostaje jakis kod, jak załatwia się potem taki wyjazd, ale co innego.
Karaljna miłego suszi :)
Dziewczyny mam plan chce się zając samodzielną produkcją wedlin, robi to ktos z was , bo poki co jestem zielona, narazie odnalzanłam odpowiednie forum i zaczeła czytac o peklowaniu itd, wiecie, nic nie wiem o tym, ale mam nadziejęrobić wkrótce pyszne wedlinki, bo na te sklepowe patrzec nie mogę

reklama
Do góry