reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Frotka będziemy tęsknić :** ucałuj w takim razie mą synową :) :) :) :)

kalisa :) i zrobię :) jestem ciekawa reakcji :) rano wstąpie do mojej ciężarnej przyjaciółki :) to mi pomoże :) hi hi a M.zna się na żartach :)

Polusia i nie tylko Ty Dobranoc !!!

Mnie po prysznicu odechcialo się spać :)

reklama
Bartus zasypia,wypił butle mleka.Pogadalismy sobie z M.Tak jakos mi żołądek pobolewa,a praktycznie mało dzisiaj jadłam.

A u nas ma byc ciepły weekend i zapowiadają od pon wiosenne burze.

Ostatnia edycja:
heronek, u nas tez wiało, ale nie tak bardzo :-) spacer zaliczyłyśmy ;-)
ramari, Ol tez ostatnio ziemi sie najadła i też nawet nie pluła ;-)
polka, tez bym sobie na aero poskakala...
frotka, szybko wracaj do nas!
faktycznie jutro prima aprilis, ja tylko o tym cholernym szczepieniu myślę i normalnie się boję tych skutków ubocznych :-( w niedziele idziemy na roczek i chciałabym, żeby Ol była zdrowa i się z dziećmi pobawiła... nie ukrywam, że sama z chęcią zjem kawałek tortu ;-) no ale najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe!
M. robi hot-dogi, a ja z głodu umieram, no i pewnie skusze się na jednego...

hejka

nocka super ...maluszek jeszcze śpiocha ale obudziłam się prędzej wkońcu się wyspałam :)
wczoraj byłam u endokrynologa i jest super. Muszę tylko jeśćtony ryb morskich i za 6 mies wizyta strasznie się cieszę :)

Moniska Nikos chodzi po dworze ale czasem ma takie dni ze marudzi i pokrzkuje i wtedy ja idę przed nim i juz jest ok bo jak stoje obok to rączke wyciaga i na apa

pokazcie mi te elefanteny co macie. Ja jeszcze ich na oczy nie widziałam ;P moze z tych kupie sandałki tylko sie zastanawiam czy z wycietymi paluszkami czy z zasłonietymi i dziurkami po bokach jak myslicie?

Hej
Ja tylko się przywitam bo weny nie mam do pisania :-( a smucić Wam nie chce bo po co.
Niby nic złego się nie dzieje ale jakiś taki kiepski okres mam.
Ja już chceeeeee czerwiec i chceeeee urodzić :baffled::baffled::baffled: Buuuuuuo

Miłego dnia

P.S wrzuciłam kilka fotek z urodzin

Ostatnia edycja:
hej laseczki
ja zagladam przed praca, dzis na 11 za to ze tak ladnie pracowalam przez caly tydz, mielismy koniec miesiaca i nie wiedzialam jak sie nazywam, kurcze ale i tak mi sie podoba!;-)
pawel zlobek spoko, tylko babcia narzeka ze dziecko do osrodka oddalam, ale najwazniejsze ze mu sie podoba, tylko 1 dnia przylozyl jakiejs dziewczynce jakmu zabawke zabrala oj oj
my szczepienie 3w1 robilismy razemz ospa i ok bylo, nie martw sie ionka! bedzie dobrze!
a i skaza nam przechodzi od kilku dni mieszam nutramigen z mm i jak na razie odpukac bez zmian

neska usmiechu zycze!!

ja na 11 ale zaraz zmykam bo do nfz jade karte nowa wyrobic a ponoc tam kolejki

buziaki na dobry dzien!

reklama
Witam, pogoda sie popsuła i kropi ale przynajmniej zimno nie jest.

U nas jak narazie po szczepieniu ok, pobudka o 6 może i dłużej by pospał, ale obudził go budzik tatusia:/

ionka, maziajkamam nadzieje, że wasze dzieci dobrze zniosą szczepienia, ale wiem ile to nerwów kosztuje

k_aralajna to super, że skaza zanika mi wczoraj pediatra też kazała spróbować podać masło, albo troche sera zółtego i obserwować. Fajnie by było jakby nasze dzieci wyrosły juz z tej nieszczęsnej skazy!

Do góry