madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ja tez sie zegnam.Dobrej nocy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ionka niezła baba i sąsiad. Wypadalo poinformować mamę dziewczynki, ze mała pakuje sie do auta...w ogole co to za historia? mamie chyba tak do końca nie zalezy na córci albo to sie nazywa wychowanie bezstresowe....no comment
ionka widać, że ta sąsiadka niezbyt odpowedzialna jest.
A propo komputera to przypomniało mi sie jak słyszałam jak nauczycielka mówiła, że dziecko w 2 klasie podstawówki nie miało zadania domowego, bo mama zamiast mu pomóc grała w gry na komputerze
Dziewczynki powiedzcie mi czy tylko mój Franio spośród naszych marcowiątek nie chodzi? Zaczynam się martwić...
n&h GRATULUJĘ CIOCIU I SIOSTRZE TEŻ PIĘKNE IMIĘ TOSIA
Wszystkim dziękujemy za życzenia milej zabawy było fajnie nie obyło się bez przysrywania ale to nie ważne. Franko przeszczęśliwy W lekkim szoku był cały dzień odkąd mój brat przyjechał z prezentem a właściwie z prezentami bo on zawsze całą trójkę obdarowuje
Tyle mi brat pomógł że szok kochany jest!!!
Jestem padnieta a jeszcze tyle sprzątania mam
Co do nieudzielajacych się to szkoda że tak zniknęły. Mag007 mam na NK w znajomych i czasem komentarz mi napisze pod fotkami
Frotka jak tam przeprowadzka ?
monia biedna Ty zdrowka Wam życzę !!! !!!
Trochę Was nadrobie i fotki wrzuce.
Stęskniłam się za Wami