reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dopiero teraz mam chwilkę żeby do Was zaglądnąć. Sobota u nas jest zawsze dniem zakupów, bo tylko raz w tygodniu jedziemy do hipermarketu na duuuże zakupy. Filipek teraz drzemie, mąz coś ogląda ja przyszłam tutaj :)

moniSkaBe myśle, że narazie nie ma sie co przejmować słowami lekarki. Mój poczatkiem marca ważył 9680 i mierzył 77cm, pediatra powiedziała ze wszystko w porządku i po siatce centylowej widać że idzie swoim rytmem i prawidłowo rośnie. Duzo tez zależy od rodziców, a czasem dziadków i tego w kogo sie wda:)
ionka widać, że ta sąsiadka niezbyt odpowedzialna jest.
A propo komputera to przypomniało mi sie jak słyszałam jak nauczycielka mówiła, że dziecko w 2 klasie podstawówki nie miało zadania domowego, bo mama zamiast mu pomóc grała w gry na komputerze:szok:
tabasia oby zęby szybko wyszły. Dobrze ze tego ile sie przy tym wycierpiało nie pamieta w przyszłości.
heronek zazdroszczę tej wiosny u nas właśnie pada śnieg z deszczem :/:/:/

Kalisa u nas też pada śnieg z deszczem:(
U mnie dziś senny dzień i w dodatku czuję, że będę mieć katar. Nie cierpię kataru!!!

Oj stara ekipa sie wykruszyla... Szkoda.
Ja mam przerwe w pisaniu, bo M na meczu. Bylismy z Alem na spacerze, u nas dzis chllodno, ale takie swieze powietrze :-)
Ja juz obiad dla Malego mam, a dla nas nastawilam pomidorowa, chce zrobic z kluseczkami, taka straszna ochota mnie naszla hehe.

Ale nie straszcie mnie tym sniegiem w Polsce :baffled: Juz myslalam, ze bedzie wiosennie. Musze popakowac jednak kilka cieplejszych rzeczy. A jak mam byc szczera, to wcale nie chce mi sie leciec...

Moniska kuruj sie. A wzrostem i waga na razie sie nie zamartwiaj, kazde dziecko jest inne. U nas waga stoi w miejscu juz od kilku miesiecy. Za to na dlugosc sporo urosl. A PAwelek przeciez sie rozwija bardzo dobrze :tak:

hej Laski !

U nas szczęśliwa nowina !!! Brat jest ojcem :-) Bratowa spisała się na 6stkę :tak: Mamy maleńką Tosię :))) Ależ jestem podekscytowana !!! Nie mogłam się napatrzeć na te maleństwa w szpitalu ! Aż mi się zachciało takiego hehe yra, asia, neska już niedługo Wy będziecie cieszyć się kruszynkami :)))

Dałam bratu cygaro i mimi whiskey ;D jak w amerykańskim serialu ;p Mówił, że pępowinę przecinał i dzielny był przy tym niebywale ;p

Miś śpi, pierwsza drzemka od rana <wow> ... chwila relaksu i zabieram się za robienie obiadu.

Zdrówka chorowitkom :* Teraz szczególnie trzeba uważać ;( ... taka pora roku

moniskabe Pawełek dobrze waży ... zupełnie nie rozumiem tej lekarki :baffled: Mojej kosmetyczki synek ma 2 lata i 8 kg waży ... i tu faktycznie widzę problem ale w przypadku Pawełka ... hmmm ... wcale. Na zdjęciach też nie widać, żeby maleńki był. Zresztą tak jak laski mówią, skoro Ty nie jesteś bardzo wysoka to i Twój synek nie będzie gigantem. Córeczka mojego brata ur z dł 52cm co w przypadku wzrostu jej rodziców jest i tak dość sporo :)

Ostatnia edycja:
n&h gratulację ciociu :)

kobietki nie wiem może któraś z Was będzie zainteresowana : mam do sprzedania pchacz vtecha po mojej Poli - ona już biega sama więc nie potrzebuje
230558049.jpg

reklama
Do góry