reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie!!!

Mlody w nocy kilka razy wymiotowal...musialam pralke teraz wstawiac z posciela, mam nadzieje to nic takiego...

dronka udanej imprezy!

myszowata oby nic groznego...

Monia moj Redan ma na moje oko 80cm, wiec nie jest jakis wyzszy od Twojego Pawelka za duzo i wazy 11kg, a w zlobku jest najwiekszy, wiec naprawde bym sie nie przejmowala....

Milej Niedzieli!

reklama
hejka

nocka cudowna...do rana spal w swoim lozeczku a wstalismy o 9 :) Niko juz kima...czekam na Ł. i mykamy do znajomych. Wczoraj wieczorem miałam taki bol owulacyjny, ze myslalam, ze wykorkuje. Prawie padłam pod prysznicem. 40 minut sie wiłam z bolu...dobrze ze przeszło :)

milego dzionka Wam zyczymy:)

Marcia ale sie musiałas stresować -biedna, dobrze że królewicz w koncu zdecydował się wyjść, i to jeszcze w kwietniu, ale by było jakby tak urodził się w maju:)
MArela Ty sobie tak nie zartuj!
A ja juz obiad ugotowany, posprzatane , juz tylko odpoczynek i zabawy z mała, teraz gagatek spi
Ale dzis rano miałam piekny widok z okna, słońce cudnie świeciło, a góry takie wypieszczone śniegiem, super to wyglada, co nie zmienia faktu ,że chce wiosny!!!
A dzis wyszłam z łóżka o 8.30 nie pamietam kiedy ostatnio lezałam do tej godziny

Witam sie:)

Nocka super,Barti całą noc przespał i wstalismy o 7 nowego czasu,takze ok,teraz obiadek sie robi a synek spi.Pogoda ładna chociaz zimnawo,ale na spacerek chyba sie wybierzemy o ile sie nie popsuje pogoda.

A chorowitkom zycze duzo zdrowia!!!

Miłej niedzieli:)

Witam niedzielnie:-)

Marcia ale się namęczyłaś z tym bólem@. Ja na szczęście zupełnie bezproblemowo przechodzę. Trochę muszę się teraz przyzwyczaić bo miałam długo spokój:-) bo dopiero ostatniego grudnia dostałam pierwszą @ po porodzie.
dronka udanej uroczystości:-)
myszowata mam nadzieję,że szybko ból przejdzie.
tabasia z tą trzydniówką to jest różnie. Kingusi wysypka pojawiła się 5 dnia dopiero. To takie zlewające się plameczki.

My dziś na zakupki się wybieramy po obiadku. Poza tym nic ciekawego w planach.
A ja już myślę o świętach:-) Mam nadzieję ogromną,że uda się nam pojechać do moich rodziców. Ma być też moja siostra z rodzinką. tak bardzo chcę się z nimi spotkać. Ostatnio widziałyśmy się w lipcu na chrzcinach Kingi.

miłego dnia dziewczyneczki:-)

Wiolonczela w pewnym momencie sie zastanawiałam czy ja w ogole urodze?:-D
kasia 0305 bole podczas @ sa znikome bole przed @ mam tragiczne po porodzie...co miesiac to samo ale wczoraj to juz przegięcie. Piszesz o swietach a my sami zostajemy...wszyscy gdzies lecą. Tylko tesciowie zostaja wiec wbijemy do nich na sniadanie i tyle. Jeden plus taki ze zarcia nie bedzie tyle:D
my znowu mamy szkolenie pso na 15....i tak 18 razy! znajomi grilla na 14 uszykowali i dupa... dopiero zjemy o 17 ale glupio ;/

hej Kobiety !!!
My rano o 9.00wstalismy ale noc była kiepska :( młody wczoraj przez cały dzień ani nie za kaszlał a w nocy strasznie. W ogóle coś mu się śniło bo obudził się wystraszony. A dziś w dzień wszystko ok. I nadal bez drzemki. Wszamał torta znowu i snuje się po domu :)
Starsze z tatą wrócili z kościoła i grają w gry a my kawkę pijemy :)

Poczytam co u Was zaraz obiecuje że nadrobie.

Ale mam dużego chłopca już w domu nadal nie wierzę że ten rok tak zlecial. Rok temu biegałam na noworodki go karmic i chyba potrzebował mojej obecności bo co godzinę u niego byłam :) i już nie czułam że rodziłam tak szybko doszłam do siebie.

Witam!

Młody drzemie, obudził się o 6:30 starego czasu więc nieźle, oczywiście noc przespana cała. Patrzę za okno i mam nadzieję że uda nam się trochę pospacerować bo słonko tak za chmury zachodzi i wtedy zimno. M przygotował już produkty na pyszną kolację, szykuje romantico wieczorek jak małego położymy:-) chyba coś chodzi po głowie temu mojemu ślubnemu...:-D Ogólnie uwielbiam weekendy kiedy tak możemy spędzić w 3:tak: Ja już świąt też nie mogę się doczekać bo będziemy na działce i liczę na piękną pogodę, mały ma dostać piaskownicę na zajączka (przesuneło się z roczku);-) huśtawkę zawiesimy i większość czasu jak się da spędzimy na świeżym powietrzu. Naokoło Marcel też ma dzieciaczki w zbliżonym wieku więc zaprosimy do wspólnej zabawy:tak:.
Dronka Jeśli dobrze pamiętam to Ty chyba wczoraj pytałaś o pastę do ząbków, my ostatnio kupilismy ziajki od 1 ząbka o smaku żurawinowym i muszę przyznać że moje dziecko polubiło mycie ząbków, smakosz mały;-)

Miłej niedzieli kochane.

hej dziolszki
u mnie dramat bylam dzis w szpitalu na pogotowiu, mam zapalenie zatok dostalam antybiotyk i zalecenie udania sie na l-4 heh w nowej pracy jeszcze nawet z miesiac nie robie ;-) wiec antybiotyk biore ale jutro do pracy ;-)
modle sie zeby pawel sie nie zarazil bo jutro 1 dzien do zlobka, teraz sa z m na spacerku a ja mam odpoczywac i i nic wiecej,zalecenia pana doktora, fajny lekarz mnie przyjmowal, mlody przystojny he he;-)
ale czuje sie nie za bardzo, oddychac nie idzie, gardlo, bol glowy, generalnie rozbicia, troche sie zdrzemnelam, teraz ide po kawke moze uda sie chwile poczytac z spokoju
milejniedzieli

reklama
heronek, polka zdrówka dla dzieciaczków
myszowata, moniskabe, k_aralajna dla Was również szybkiego powrotu do zdrowia

marciaa oj to współczuje comiesięcznych bóli i to tak mocnych,
ajentka83 no to Marcelek na działce będzie miał prawdziwy plac zabaw:)
Ja z racji mieszkania z bloku, myśle o zakupie niedużego nadmuchiwanego baseniku, żeby Filipek mógł się na balkonie troche popluskac:)

Jakoś tak leniwie dzień mi dzisiaj płynie.

Do góry