reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

blu czarna ucałowania dla Waszych chłopaków:*

Ja raczej vivy nie oglądam choć mamy, mamy też 4funtv - też nie oglądamy, lubimy mtv - a że mamy tylko niemieckie to też nie oglądamy:-D
Wołam wiosnę razem z Wami, chcę już słonka, śpiewu ptaków, zielonych listków i pogodny ducha, której ostatnio mi brak...

reklama
Gratulacje dla 10-miesięczniaków!!!

A u nas jest ząbek, udalo sie przebic nie wiem tylko czy to dwojka czy jedynka taka szerokasna, bardziej mi na górną 2 pasuje.
Ale wczoraj popoludniu byl straszny wrzask uspokoic dziecka nie moglam no i dalam czopka i sie uspokoilo, rano byl fajny i super, a teraz ma isc spac i jest powtorka znowu te zeby, u nas to ida chyba wszystkie na raz bo je widac przez dziąsełka tylko z roznym natezeniem, niunio sie teraz na cierpi
na 17 umowilam nas do pediatry bo od poniedzialku mamy katar i jakos nie widac zeby przechodzil a do tego zaczal jakos nieciekawie kaszlec, ostatnim razem jak sie katar przypaletal to obeszlo sie bez lekarza i trwal moze z 5 dni, a teraz konca nie widac, chyba ze to od zebow, a kaszel to efekt trwającego kataru, ale dla pewnosci wole zeby go lekarz zobaczyła

Czarnuszka, dla Krystianka też buziaczki :)

Ja tam nie puszczam Adasiowi żadnych bajek ani teledysków. Bebe Lily kiedyś miałam na kompie i próbowałam puszczać Karolkowi, ale to takie jazgotliwe, że nie mogłam wytrzymać i wywaliłam ;)

hej ho dziewczęta :)

Sto wiosen dla Adasia Blue i Krystiego Czarnej :-)

Nini śpi - nocka całkiem fajna - raz na cycusia i jeszcze na piciu się przebudził.

Zmykam Was poczytać

nocka koszmar za nami :-( o 3ej nad ranem się poddałam i połozyłam Ol do nas. franca zasnęła od razu, a tak sobie nadwyrężyłam ramię i szyję od noszenia przez kilka godzin..................... bez kilku kaw się nie obejdzie. głowa nachrzania, ale jak na złość nie mam nic przeciwbólowego. chyba sie napiję nurofenu Olci.

czarna, blue- buziaki dla maluchów!

a jeszcze zaczęłam sprawdzać testy 3ej klasy i siedzę i kwiczę ;-) mieli przeczytać baśnie Andersena i chyba nikt nie zajrzał. ale im dam! jakie głupoty mi tam wypisują, to głowa mała... nagminnie zamiast "Słowik" piszą słownik. albo,że brzydkie kaczątko spotkało tygrysa, żyrafę i RURĘ.
mają wyobraźnię.

reklama
Witam! robimy z Ola nalesniki:)hihi odkryla, ze mozna sobie otworzyc szfke i wyciagnac wszystkie przyprawy, puszki i woreczki mamy:) Super zabawa, tylko kto to posprzata????
U nas tez odwilz, ale rano mialam lodowisko na bruku:(
Czarna 100 lat dla Krystianka!
Blu buziaki dla Adasia!
Katrinka gratulujemy zabka i zdrowka dla pociechy Twojej!
Ionka oby bol glowy szybko minal!
Polusia ja piers z kurczaka faszeruje duszonymi pieczarkami z cebulka i dodaje do kazdej paseczek papryki i cwiartke ogorka kiszonego (ewentualnie troszke serka zoltego). Mozna to opanierowac i smazyc ale rownie dobre bedzie z piekarnika.
U mnie dzis jak juz wspomnialam nalesniki i pomidorowka.
Milego dnia!

Ostatnia edycja:
Do góry