reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nowe wersję bajek Andersena powstają :):)
moje dziecię śpi :) więc chwilka dla siebie jest. dostałam sms od Madzi : mały ma się lepiej a Ona dziś się testuje :) ciekawa jestem co wyjdzie, bo ja obstawiam że mamy kolejną fasolkę :)

reklama
Wkońcu mogę coś napisać:sorry2: Nie wiem jak wasze dzieci daja wam siedziec na kompie:szok: moja jak tylko zobaczy ze siadam to nie da mi chwili bym mogla cokoliwek napisac_biore ja na kolana i czytam was a o odpisaniu nie ma mowy _ czego skutkIEM bylo zalanie klawiatury w laptopie i przez 4 dni nie moglam nic pisac:wściekła/y:musilismy kupic nowa:-) a po 2gie moj kochany najukochanszy M jak tylko usiade na kompa zadaje mi pytania"co patrzysz", z "z kim piszesz" - co doprowadza mnie do bialej goraczki wiec wogle nie siadam- teraz pojechal na zmine opatrunku bo jak to ładnie pani pielgniarka powiedziala "noga mu gnije":baffled: wiec stad ten ból:-(

a dzis mala dostala goraczki-chyba ząbkuje znowu bo bez innych obiawów - teraz padla po nieprzespanej nocy wiec mam chwile na odpisanie:-)

Blu Czarna Buziaki dla synków:*

Ostatnia edycja:
wlasnie odkopalam poczatek mojej pracy licencjackiej nie jest tak zle cos mam Ł. mi troche pomoże mam 2 tyg na napisanie :-) wieczorem ruszę jak mlody usnie i nocami bede pisac

sluchajcie empikfoto.pl robie dla dziadkow kalendarz....kurcze super sprawa troche czasu pochlania ale fajny efekt :-)

Blue, Czarnuszka buziolki dla chłopaków :******

u nas bebe lilly było hitem siostrzenica uwielbia halo dziadku my juz znamy na pamięc ;-)

Ostatnia edycja:

ionka
w pełnym wymiarze godzin pracujesz? Dzieci uczące się w tej szkole przerabiają taki sam materiał jak dzieci w Polsce?

2 tygodnie ??? :szok: Marciaa ? a ile już masz?

Juz qrna nie śpi:/ a chcilam wam poodpisywac....buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
My na dzien babci foto kubki i foto magnesy robimy bo maja 2 wnukow wiec kalendarz to tak glupio 1 wnuczka powiesic:/

ionka
w pełnym wymiarze godzin pracujesz? Dzieci uczące się w tej szkole przerabiają taki sam materiał jak dzieci w Polsce?

2 tygodnie ??? :szok: Marciaa ? a ile już masz?

naughty u nas nie trzymaja sie sztywno regul co do pisania prac nie czepiają się o byle co. Piszę tak ok 60-70 stron a mam 13 :-) jeszcze z czasów jak miałam w terminie zdawać :-)
chce zdawac luty nie mam zamiaru tym ********* wiecej płacic!

naughty buziaki dla Antonia :******

Ostatnia edycja:
fakt ja napisałam w 2 tygodnie ale to były czasy przed antkowe ... hektolitry kawy i setki marlboro :-) A część badawczą już masz? Na jaki temat piszesz?

Trzymam kciuki ... ja też piszę ale u mnie nie ma szans żebym w parę tyg. się wyrobiła - mam 5 rozdziałów i dopiero literaturę zbieram ... zanim się z nią zapoznam itd obym przed wakacjami zdążyła

reklama
no to faktycznie Ł. pomoże :-) Do dzieła Marciaa ! ja dzisiaj jadę do biblioteki po książki i chyba lapka ze sobą wezmę i poczytam w czytelni zamiast w domku / tutaj chłopaki będą mnie rozpraszać ;-)

Do góry