reklama
k_aralajna
Fanka BB :)
dziewczynki dzieki serdeczne za zyczonka, mam nadzieje ze sie spelnia;-)
polusia torcika nie mam jest ciasto, wpadaj!!:-) a ja i tak na diecie ;-)
dopiero wyszlam z kuchni, wstawilam mieso, zaraz ziemniaczki zjemy i potem juz relaksik, pawelek spi wiec spokoj, mam troche czasu dla was:-)
polusia torcika nie mam jest ciasto, wpadaj!!:-) a ja i tak na diecie ;-)
dopiero wyszlam z kuchni, wstawilam mieso, zaraz ziemniaczki zjemy i potem juz relaksik, pawelek spi wiec spokoj, mam troche czasu dla was:-)
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
karalajna
10000000000000000 LAT !!!!!!!!!!!!!!!!
10000000000000000 LAT !!!!!!!!!!!!!!!!
dziewczyny fajny wywiad z panią przedszkolanką przeczytałam, powiem Wam że tak jest bo ja to widziałam jak Julkę do przedszkola zaprowadzałam i dla mnie to załamka jak niektórzy rodzice traktują swoje dzieci. Ersatz rodziny - Wychowanie - Mam dziecko - Onet.pl Dziecko
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Moje dziecie mnie zadziwia dzisiaj. Usnał o 10 do 12.30 poszlismy na spacerek i od 20 minut śpi :O
ionka
Fanka BB :)
polusia, a zebyś wiedziała, co potem z takich dzieci wyrasta... jak idą do szkoły... czasami to az mnie zatyka z wrażenia, jak mnie dziecko pyta np. co to za goły facet wisi na krzyżu.
ok, rozumiem, może rodzice nie sa religijni, no ale takie pytanie, to jakby dziecko się w piwnicy chowało...
ok, rozumiem, może rodzice nie sa religijni, no ale takie pytanie, to jakby dziecko się w piwnicy chowało...
ionka o matko gdzie te dzieci chowane są u mnie u Julki w grupie jak chodziła do 4 latków to chodził chłopiec który non stop mówił do dziewczynek: o jakie ładne cielęcinki idą albo o jakie dupiate kaczuszki idą. i nic nie robił tylko dotykał dziewczynki albo po pupci albo po sikulkach. była rozmowa z ojcem tego chłopca i powiedział że przecież gdzieś musi trenować. mnie zatkało i nie wiedziałam co mam powiedzieć.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
co za gość
reklama
Dziewczyny ale produkujecie I tu i na TS Oj dzieje sie dzieje!
U mnie byla kolezanka z kosmetykami Mary Kay. Slyszalyscie moze o nich? Teraz czekam na nastepna. Bedziemy obgadywac nasz pomysl na biznes. Dzieciatko spi.
Karalajna 100 lat w zdrowiu, szczesciu i milosci!!!!
A co do Wojtka to sie nie zgadzam. Moj kochany maz ma na imie Wojciech i jest dokladny i pracowity. Nie jest ciapa
U mnie byla kolezanka z kosmetykami Mary Kay. Slyszalyscie moze o nich? Teraz czekam na nastepna. Bedziemy obgadywac nasz pomysl na biznes. Dzieciatko spi.
Karalajna 100 lat w zdrowiu, szczesciu i milosci!!!!
A co do Wojtka to sie nie zgadzam. Moj kochany maz ma na imie Wojciech i jest dokladny i pracowity. Nie jest ciapa