reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja poszlam cos posprzatac a Niko kimnal przed chwila...jeszcze kolacja go czeka super czyli usnie po 23....pisalam wam ze rano spal prawie 3 h i popoludniu prawie 2 szok ile on spi :O

mialam isc pocwiczyc i nic pewnie nie pojde bo za pozno bedzie a kapiel gdzie...

zjadlam 4 kiwi i brzoskwinie z puszki jakas godzine temu ale mnie ssie. Niestety dzis juz jedzeniu mowie pa pa do wakacji zero slodyczy ;(

KARALAJNA wszystkiego dobrego kochana. Zdriwka, pociechy z syna i spelnienia marzen!!!!!!!

gratuluje kupy na nocniku:)))))

marela moze cos sie przysnilo

Ostatnia edycja:
reklama
a Ł, sie pyta niepewnie " on chyba nie ma cukrzycy" łosiek........;-)

mialam pisac prace i widac jak pisze dzisiaj przelezalam caly dzien kopnijcie mnie w dupe bo leniwa jestem cos ;P

naughty moj Ł. to specifik gosc :p hehe

wiecie co ja sie len zrobilam od 2 miesiecy. za duzo siedzenia w domu. ja tak mam, ze jak dlugo nic nie robie to juz potem cieeezko. dzisiaj byl idealny moment na pisanie jak tak dlugo spal.
wiecie co rozmawialam z siostra mama i Ł. czy to jest zgodne z prawem czy jakis wałek ja skonczylam rok akademicki w czerwcu 2010 bylam na licencjakich studiach a oni mi teraz kaza placic t=od pazdziernika tak jakbym dalej byla studentem ale 4 roku...oplata manipulacyjna za powrot na uczelnie jeeeeeeszcze moge jakos przebolec. ale czesne....

moje dziecko zamiast spać to bawi się w łóżeczku :) Julka usnęła a ten maluch ma w nosie spanie. ciekawe jak długo

kobitki ratujcie podajcie przepis na pierś z kurczaka faszerowaną i zapiekaną w piekarniku. tak mnie naszło na taki obiadek na jutro a może któraś z Was ma sprawdzony przepis :)

kurcze trochę mi wstyd : Wasze dzieciaki robią na nocniczek, piją już samodzielnie - a moja Pola nie siedziała jeszcze na kibelku i sama też nie pije. chyba muszę wziąć się za to.

Marcia masz kopa ode mnie :) weź się do pisania pracy.

Dzięki :) głównej na grody nie wygrałam 2 miejsce :) taki domek Wedera dla dzieciaków i kosmetyki z Ziajki :) Co do konkursów haha może i jestem :D na forum jednym jestem gdzie wymieniamy się głosikami :)

reklama
co do nocnika to zaraz przeczytam te artykuly, ale z obserwacji to zauwazylam jak sie dziecko probuje sadzac na nocnik zanim sie samo nauczy siedziec trzeba je wtedy trzymac to ono ma frajde z tego ze jest w takiej pozycji i siedzi i jak sie regularnie sadza to dziecko sie nauczy i super, ale jak sie probuje sadzac jak dziecko juz umie sidziec to jego to nie bawi i jest histeria zeby choc minute wysiedziec na tym nocniku
moja siostra zaczela wczesniej mała sadzac i ona ma teraz 6 miesiecy i co dzien siku i prawie kazda kupe na nocnik robi tak sie juz nauczyla, a moj dostal nocnik jak juz umial siedziec i wysiedziec na nocniku chwile to jest nie lada wyczyn, a czesto jak probuje go posadzic to jest histeria i placz, wiec poczekam jeszcze troche, a moze nakladke na kibelek kupie i ominiemy nocnik

Do góry