reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
dzień dobry dziewczynki :)
ale beznadziejna nocka: najpierw nie mogłam usnąć i się przewalałam po łóżku chyba do 2 w nocy, potem o 4 Pola zaczęła jęczeć więc pobudka i znowu nie mogłam usnąć do 6. jak już usnęłam to pobudka na mleko i była już 7:30. ale małż się zajął dzieckiem wiec pogniłam sobie w łóżku do 9:15 :)
ale miałam ubaw z wczorajszej akcji bojowej :)
a dziś jest cudowny dzień bo moja przyszła szwagierka wyjeżdża juuuuupppppppppppiiiiiiii

frotka jak Milenka dzisiaj się czuję? zdrówka *)

cc Wam też życzę szybkiego powrotu do zdrowia :)

idę na śniadanko :) do później

ramari Radek bardzo ładnie :)

Witam!
Piekny dzien u nas, spacerek obowiazkowo:) U nas dzis zmiana drzemek i posilkow. Zobaczymy jak nam pojdzie. Ola od tygodnia budzi sie w nocy na kupke, i zaczyna mnie to denerwowac:( Wczesniej robila 2 rano i wieczorem, a teraz rano i w nocy. Masakra!!! Mam nadzieje, ze jej sie przestawi znow.

Ramari Radoslaw to piekne imie:) Dobry wybor.

Milego dnia!

witajcie
u nas nocka super no...do 24 sie wiercił ale do rana spał w łozeczku juz 3 nocka tak :) bałam sie ze to zabieranie ostatnio w polowie nocy zle wplynie na małego ale nie :)

witajcie moje drogie:)nocka w miarę udana.Polusiu dzieki za troske , Milence już lepiej, kaszle ale zmierza ku dobremu.Widać ,że antybiotyk pomaga, bo on ma przedłuzone działanie.Cieszę się bo naprawdę żle wygląda.
Heronek współczuje Ci kochana przeżyz i stresów.Praca, Redanek w żłobku i jeszcze jego wczesne pobudki.Pamietam pierwsze dni Miłoszka w przedszkolu, po roku,po zmianie grupy dowiedziałam sie jak bardzo przezywał , siedział w kącie i płakał zamknięty w sobie...a juz miał 3 latka.
Karalajna wszystkiego najwspanialszego dla Ciebie z okazji urodzinek:)
Ramari ładne imię dla syneczka i pasuje do Przemusia:)Zdarzają się niespodzianki i może urodzić się córcia:)Ważne aby zdrowiutkie maleństwo:)
Nesiaa napewno się Olusi przestawi wypróżnianie, pytanie kiedy?:)Milenka zawsze po pierwszej drzemce kupkuje:)

a wiecie co co do imion to ja nie mam typow jest wiele imion ktore mi sie podobają, ale jak mam wybrac dla dziecka to chcialabym zeby ono się wiązało z jakąś historią, np Krzysio wziął się stąd że ja w ciąży duzo samochodem jezdzilam i samochod razem kupilismy, a krzysztof to patron kierwocow no i przy okazji ladne imie :)
oczywiscie mam jeszcze skojarzenia imienia z ludzmi, ogolnie to wszystkich krzyskow jakich znam to fajni, ale są imiona ktore są ładne ale osobniki z tym imieniem jakich w swoim zyciu poznalam cechowali sie pewnymi osobliwościami, np wszsystkie wojtki jakich do tej pory poznalam sa dosc flegamtyczni i powolni, wiem ze nie ma na to reguly i to moje fanaberie pewno, bo ostatnio z siostra jak rozmawialam na ten temat to twierdzi ze ona nie ma takch wrazen jak ja

a moj bidulek sie męczy katar sie leje ząbki wychodzą juz je prawie widac ale jeszcze mala blonka dziąselka sie zostala

Ostatnia edycja:
Też mam skojarzenia imion do konkretnych ludzi.Teraz podobaja mi sie inne imiona niz jak byłam w ciąży z Milenką.Dla chłopca nie moglismy sie zdecydowac wogóle ,dla dziewczynki było prawie pewne.Płci nie znałam do końca.
W ciąży z synkiem do drugiego miesiaca byłam w Londynie.Kumpel u którego mieszkałam, miał synka Miłoszka , blondynek z loczkami i o niesamowitym spojrzeniu:)Nie było innej opcji.

witajcie :-)

widzę, że Milenka lepiej :-) tak trzymać!

polusia, to sobie poleniuchowałaś! ;-)

u nas ok, Ol uważa, że umie chodzić sama, a przynajmniej stać i tak co chwila latam do niej.

reklama
Zobacz załącznik 315173 sto lat karalajna :-) samych cudowności dla Ciebie w tym szczególnym dla Ciebie dniu !!!

U nas nocka dość przystępna ... rano Nini wstał z tatinkiem przed 7 - a o 9 zasnął sam w łóżeczku ... i do tej pory śpi. Jednak nauka samodzielnego zasypiania sprawia cuda - a dopiero 2 tygodnie temu podjęłam męską decyzje ;-)

polusia fakt wczoraj był fun hehe szczególnie jak Czarna stwierdziła, że ja jestem maj 2011 :-D

Spadam na cappuccino :)

Do góry