reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
dziewczynki dzieki serdeczne za zyczonka, mam nadzieje ze sie spelnia;-)

polusia torcika nie mam jest ciasto, wpadaj!!:-) a ja i tak na diecie ;-)

dopiero wyszlam z kuchni, wstawilam mieso, zaraz ziemniaczki zjemy i potem juz relaksik, pawelek spi wiec spokoj, mam troche czasu dla was:-):tak:

polusia, a zebyś wiedziała, co potem z takich dzieci wyrasta... jak idą do szkoły... czasami to az mnie zatyka z wrażenia, jak mnie dziecko pyta np. co to za goły facet wisi na krzyżu.
ok, rozumiem, może rodzice nie sa religijni, no ale takie pytanie, to jakby dziecko się w piwnicy chowało...

ionka o matko gdzie te dzieci chowane są :( u mnie u Julki w grupie jak chodziła do 4 latków to chodził chłopiec który non stop mówił do dziewczynek: o jakie ładne cielęcinki idą albo o jakie dupiate kaczuszki idą. i nic nie robił tylko dotykał dziewczynki albo po pupci albo po sikulkach. była rozmowa z ojcem tego chłopca i powiedział że przecież gdzieś musi trenować. mnie zatkało i nie wiedziałam co mam powiedzieć.

reklama
Dziewczyny ale produkujecie:) I tu i na TS:) Oj dzieje sie dzieje!
U mnie byla kolezanka z kosmetykami Mary Kay. Slyszalyscie moze o nich? Teraz czekam na nastepna. Bedziemy obgadywac nasz pomysl na biznes. Dzieciatko spi.
Karalajna 100 lat w zdrowiu, szczesciu i milosci!!!!

A co do Wojtka to sie nie zgadzam. Moj kochany maz ma na imie Wojciech i jest dokladny i pracowity. Nie jest ciapa:)

Do góry