reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

n&h ja do tej pory się uśmiecham jak sobie tylko przypomnę całą to sytuację :):)

karalajna kochana 100 lat 100 lat niech żyje żyje nam :):):):)
czekamy na kawałek torciku :)

a moja Julka wyciągła tatusia na sanki, Polunia usnęła więc chwilka dla siebie -idę zrobić sobie kawunie :)

a co do imienia to Julka-podobała mi się zawsze tylko jak byłam w ciąży z nią to było już tyle Julek że chciałam aby miała tak na drugie, miała być Jagoda ale M powiedział że będzie borówka a nie Jagoda albo Jadzia będą na nią wołać. więc została Julia Jagoda. natomiast Pola tak na prawdę nie wiem dlaczego, czytałam książkę jak byłam ciąży i głóną bohaterką była właśnie Pola. spodobało mi się i mam Polę. jest Pola Rozalia - drugie bo babci mojego małża :)
a co do imion to jest tak że mówi się że np Wojtki to ciapy i tak jest bo wszystkich jakich znam to takie ciapki :)

reklama
Tadeusze porzadni i odpowiedziałni faceci:)Tomki to przeciwnie bałaganiarze i egoisci co stwierdzam na 3 bardzo bliskich osobach hehe
masz rację co do Tomków :)
Robert - techniczni aż do bólu, widzę to na przykładzie dwóch jeden i drugi wszystko sam robi.
Piotry - ciamajdy i takie ślimaki :) mam brata i kolegę z pracy i potwierdza się to :)
Julie - pyskate i rezolutne :)

Ramari bardzo ładne imie wybraliście :tak:

karalajna wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :tak: zdrówka i spełnienia marzeń

Ol dziś wyjątkowo marudna ale mamy kolejny sukces zjadła całą miseczke zupki w krzesełeczku do karmienia na siedząco bo tak to tylko chce jeść na wpół leżąco.

Ej no mialam NAJGORSZA NOC EVER!!! :wściekła/y:Ten moj maly gad od 00.30 do 3.00 nie chcial spac, nie chcial pic, tylko darl pyska:wściekła/y: nie wiem czy to te cholerne czworki, bo nie wychodza i wychodza, czy go cos innego bolalo, czy nie wiem co, bo jak go nosilismy na zmiane z M to pochwili sie uspokajal i zaczynal gadac, smiac sie. Moze po prostu nie mogl spac, nie wiem...ale teraz juz wali sobie druga drzemke, skubaniec odsypia noc.
I nie wiem co z tym mlekiem, bo do wczoraj normalnie pil w nocy jedna butle i rano ok 6 pil druga, a teraz robil pare lykow i sie darl:angry:
Jestem wypompowana:/

Witam,

Karalajna wszystkiego najcudowniejszego w dniu urodzin. Tylko pięknych chwil w życiu. Miłości, radości i spełnienia marzeń:-):-):-):-)
A i gratulacje dla Pawełka- zuch chłopak z niego!

Marcia pewnie,że Niki wiele umie! Super! Moja przez chwilę robiła pa pa i chyba zapomniała :-

Polka - 13 cm. wow ! Ale się teść zdziwi i dobrze!!!

Ccaroline- mam nadzieję, że już lepiej z kaszlem.

Mysza współczuję nocki, oby się już taka nie przytrafiła

U mnie jakoś leniwie.Obiadek się gotuje. Mąż w pracy- zmienił się mu system i teraz też będzie miał nocki :-( choć za to w dzień częściej z nami.
Mała śpi, mam nadzieję że potem ładnie zje obiadek mój niejadek.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry